2018-12-17 14:44


Medici francezi, specialişti în domeniul arsurilor, vin la Bucureşti

 |  08:27
Medici francezi, specialişti în domeniul arsurilor, vin la Bucureşti

Ambasadorul Franţei, François Saint-Paul, a declarat că duminică seară va sosi la Bucureşti o echipă de doi medici francezi, specialişti în domeniul arsurilor. Aceştia vor oferi ajutor în cazul victimelor incendiului de vineri seară din clubul Colectiv din Capitală.

Ambasadorul Franţei la Bucureşti depus, duminică, flori la locul tragediei şi a aprins o lumânare.

"Aş vrea, în primul rând, să exprim cele mai sincere condoleanţe din partea Franţei pentru această tragedie. Îmi amintesc solidaritatea României când am avut atentatul de la Charlie Hebdo în Franţa şi aş vrea să demonstrez azi solidaritarea noastră", a afirmat François Saint-Paul, potrivit Mediafax. 

Ambasadorul a exprimat aprecierea faţă de modul în care au acţionat toţi cei mobilizaţi după producerea incendiului de la Colectiv.

François Saint-Paul a mai spus că între Franţa şi România există o cooperare în domeniul tratamentului arsurilor, motiv pentru care o echipă medicală franceză va sosi duminică seară la Bucureşti.

"Diseară vine o echipă medicală în cadrul acestei cooperări, cu doi dintre cei mai buni experţi francezi, medici în tratamentul arsurii", a afirmat ambasadorul Saint-Paul.

Treizeci de persoane au murit în urma incendiului izbucnit vineri seara, la clubul Colectiv din Capitală. De asemenea, 140 sunt internate, între care mai mult de jumătate, până la 90, în stare critică şi foarte gravă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02
Citeste si:
Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, singurul din ţară unde există o bancă de piele
Managerul Spitalului Elias, despre incendiul de la Colectiv: Arsurile tinerilor sunt fioroase. Nu am mai văzut aşa ceva
Klaus Iohannis: Nu mai putem lăsa corupţia să se întindă până ucide. Trebuie să învăţăm din lecţia plătită cu atâtea vieţi
Tragedia din clubul Colectiv. Marius Ruşitoru, editor de imagine în TVR, a murit

TAGURI: medic, francez, specialist, domeniu, arsuri, vine, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...