2018-07-23 12:44


MEDIU. Groapa de gunoi poate fi închisă

 |  17:54
MEDIU. Groapa de gunoi poate fi închisă

Funcţionarea depozitului Iridex este stabilită de Autorizaţia Integrată de Mediu nr. 11077/10.06.2013, eliberată de Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului şi are valabilitate până în data de 30.10.2017, se spune într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Municipalitatea precizează că “nerespectarea prevederilor din prezenta autorizaţie conduce la suspendarea activităţii după o notificare prealabilă. Suspendarea se menţine până la eliminarea cauzelor, dar nu mai mult de 6 luni. Pe perioada suspendării, desfasurarea activităţii este interzisă. În cazul în care nu s-au îndeplinit condiţiile stabilite prin actul de suspendare, APM Bucureşti dispune, după expirarea termenului de suspendare, anularea Autorizaţiei Integrate de Mediu. Verificarea conformării prevederilor prezentului act se face de către Garda Naţională de Mediu - Cosmisariatul Municipiului Bucureşti şi Agenţia pentru Protecţia Mediului Bucureşti”. În concluzie, Primăria Capitalei nu are competenţe în acest caz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-06

TAGURI: mediu, groapa de gunoi, inchisa, depozit, iridex

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.