2019-01-23 05:46


MEN a mai încercat o dedicaţie de 100 milioane € pentru vechii prieteni. VEZI DOCUMENTE!

 |  16:17
MEN a mai încercat o dedicaţie de 100 milioane € pentru vechii prieteni. VEZI DOCUMENTE!

Ministerul Educaţiei Naţionale a lăsat timp de înscriere pentru eventualii parteneri la mai multe proiecte POSDRU în valoare de 100 milioane euro mai puţin de două zile. Ministerul este suspectat că a încercat astfel să favorizeze anumiţi parteneri mai vechi.

Proiecte POSDRU în valoare de aproximativ 100 de milioane de euro au fost anunţate de Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) pe 23 iulie, cu termen limită de depunere a ofertelor 25 iulie, doar două zile mai târziu. Este vorba despre 51 de anunţuri de selectare de parteneri, entităţi private, pe care Ministerul le-a făcut publice pe site-ul său marţi şi miercuri, în vederea depunerii de proiecte finanţate prin POSDRU, în care MEN are calitatea de beneficiar, informează hotnews.ro. “Dosarele se depun până joi, 25.07.2013”, anunţă Ministerul pentru 46 din cele 51 de proiecte.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei au declarat pentru PUTEEA că “până nu vor fi desemnaţi partenerii, în urma înscrierilor, nu se pot face decât speculaţii legate de eventuale aranjamente”. “Nu este vorba de nicio eroare, termenul limită de înscriere era 25 iulie şi noi am publicat anunţurile mai târziu”. Din informaţiile noastre, nu este eclus ca pentru proiectele MEN să nu se fi înscris niciun partener.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-26

Documente:


TAGURI: minister, educatie, men, proiecte, oferte, posdru, oi-posdru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...