2019-02-22 02:20


Meteorologii anunță SCHIMBAREA VREMII. La ce trebuie să ne așteptăm

 |  10:03
Meteorologii anunță SCHIMBAREA VREMII. La ce trebuie să ne așteptăm

Meteorologii anunţă că vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor și se va încălzi ușor. În weekend, vremea va fi predominant frumoasă, dar și călduroasă în cea mai mare parte a țării, izolat caniculară. Săptămâna viitoare, procesul de încălzire a vremii va continua, iar în regiunile vestice și sud-vestice chiar se va intensifica.

Sâmbătă, vremea va continua să se încălzească, astfel încât în regiunile sud-vestice și sudice va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ploi slabe de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice, după-amiaza, dar numai izolat, în special în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, îndeosebi pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în centrul țării și 34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22 de grade pe litoral.

În București, vremea va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade, iar cea minimă de 18...19 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Duminică, vremea va fi predominant frumoasă, dar și călduroasă în cea mai mare parte a țării, izolat caniculară în orele amiezii în regiunile vestice și sud-vestice, unde treptat și disconfortul termic va fi în accentuare. Cerul va fi variabil la senin, și doar cu totul izolat în zona de munte vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 25..26 de grade pe litoral și 36 de grade in in sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade, ușor mai ridicate în Dealurile de Vest.

În București, vremea va fi frumoasă, dar se va menține călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 16...18 grade.

Luni, vremea călduroasă va persista, iar local în vestul țării în orele amiezii va deveni caniculară, cu disconfort termic în accentuare. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 20 de grade. BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 32...33 de grade, iar cea minimă de 16...17 grade.

De marți până joi, procesul de încălzire a vremii va continua, iar în regiunile vestice și sud-vestice chiar se va intensifica, urmând astfel ca în majoritatea regiunilor în orele după-amiezii să se instaleze canicula pe arii relativ extinse iar disconfortul termic să fie accentuat. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.

În București, procesul de încălzire a vremii va continua, urmând astfel ca vremea să devină caniculară de la mijlocul intervalului. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-29

TAGURI: meteo, schimbarea vremii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...