2016-10-21 18:15

SOCIAL


Metrorex suplimentează numărul de trenuri

 |  12:35
Metrorex suplimentează numărul de trenuri

În vederea preluării în totalitate a cererii sporite de transport cu metroul ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile în zona Municipiului Bucureşti, administraţia Metrorex a dispus măsuri pentru suplimentarea numărului de trenuri în circulaţie cu trenuri din flota de rezervă.

Asfel, pe liniile 1 (Republica – Gara de Nord 1 – Dristor 2), 3 (Anghel Saligny – Eroilor - Preciziei), şi 4 (Gara de Nord 2 – Parc Bazilescu) trenurile vor circula la intervale orare reduse corespunzător vârfului de sarcină de 3 minute, pe tot parcursul zilei, iar pe linia 2 (Berceni – Pipera) trenurile se vor succeda deasemenea la intervale de 3 – 6 minute.

De asemenea, pentru preluarea cererii suplimentare, pe distanţa Crîngaşi – Gara de Nord 1 – Piaţa Victoriei 2 – Dristor 2 a fost introdus un tren suplimentar care va circula pe tot parcursul zilei de azi si a zilelor urmatoare. În condiţiile unor fluxuri mari de călători vor fi introduse în circulaţie trenuri suplimentare din parcul de rezervă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-21

TAGURI: metrou, tren, zapada, Metrorex, circulatie, intervaleComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Zăpadă de 3 centimetri pe Transalpina. Circulaţia rutieră, restricţionată Circulaţia rutieră pe drumul naţional 67C, Transalpina, este restricţionată, sâmbătă,... 08 Oct 2016 | (0)
Circulația metroului pe relația Piața Unirii - Aviatorilor, îngreunată. Trei femei au leşinat Circulația metroului pe relația Piața Unirii - Romană - Aviatorilor se desfășoară cu... 18 Oct 2016 | (0)