2018-12-15 12:23


Mihai Leu catre liceeni: Soseaua nu este traseu de raliu!

 |  23:55
Mihai Leu catre liceeni: Soseaua nu este traseu de raliu!

Mihai Leu, fostul campion mondial la box și campion național la raliu, a discutat zilele trecute cu elevii de liceu din Timișoara despre ce înseamnă condusul preventiv și cum trebuie să se comporte în trafic un șofer adevărat, accentuand ideea ca soseaua nu este traseu de raliu, iar cei care nu inteleg asta pot plati chiar cu propria viata sau a celor dragi. Campionul a fost invitat să facă parte din programul “Să educăm șoferii de mâine”, dezvoltat în parteneriat cu Poliția Rutieră Timișoara, în perioada 23-24 noiembrie, în orașul bănățean.

Mihai Leu a povestit celor 450 de tineri prezenți la întâlniri despre numeroasele sale experiențe ca șofer, greșelile pe care le-a făcut de-a lungul timpului și care este diferența dintre șosea și traseul de raliu. I-a motivat și îndemnat pe tineri să fie șoferi responsabili, să respecte regulile de circulație, să se gândească întotdeuna la colegii de trafic și să conștientizeze că un singur moment de neatenție le poate afecta viața, atât a lor, cât și a celor din jur.

La final, tinerii au putut să își ia angajamentul de a spune DA conducerii preventive, prin semnarea unei pânze ce va fi amplasată în sediul Poliției Rutiere.

Mihai Leu este primul campion mondial al României la box profesionist, el fiind unul dintre cei 5 foști campioni mondiali care s-au retras neînvinși din cariera de box profesionist. După ce a incheiat cariera de pugilist din cauza unei accidentări, Mihai Leu a revenit în viața sportivă în calitate de consilier sportiv în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, iar mai apoi a început să concureze ca pilot de raliu, devenind campion național în 2003. Din 2012, campionul este organizatorul Raliului Aradului, care, datorită probelor foarte tehnice, a devenit o competiție importantă în automobilismul românesc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-28

Mai multe imagini:
Mihai Leu catre liceeni: Soseaua nu este traseu de raliu!
zoom

TAGURI: mihai leu, timisoara, liceeni, raliu, sa educam soferii de maine
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...