2018-09-24 13:24


Militarii români din Afganistan, mesaj de Anul Nou pentru toţi cei din ţară

 |  07:58
Militarii români din Afganistan, mesaj de Anul Nou pentru toţi cei din ţară

Militarii români din Afganistan au transmis un mesaj de Anul Nou pentru toţi cei din ţară, potrivit unui clip postat de Ministerul Apărării Naţionale (MApN) pe Facebook. Militarii şi-au exprimat speranţa că anul nou va fi ''mai bun decât 2015''.

''(Anul 2016 -n.r.) să fie un an mai bun, un an plin de prezenţa familiei, a copiilor, ceea ce nu am prea avut anul trecut'', a precizat un militari români din Afganistan în clip.

Toţi cei care au familii au transmis salutări celor de acasă şi au spus că îşi doresc ca în noul an să le vină pe lume sănătoşi copiii pe care îi aşteaptă.

''Multe salutări, fericire şi, în primul rând, pentru fetiţa mea multă sănătate şi să vină pe lume sănătoasă'', transmite un alt militar.

''Pentru 2016, să ne întoarcem sănătoşi şi cu bine acasă şi întemeierea unei familii'', spune un alt militar.

''Să fim încrezători într-un an mai bun şi mai prosper'', spune una dintre femeile care îşi slujeşte ţara în Afganistan.

Clipul a fost însoţit de un mesaj pe care MApN l-a adresat militarilor români.

''Din Afganistan, pentru familii, pentru cei dragi, pentru români : La mulţi ani! Militarii noştri aflaţi la datorie în teatrul de operaţii din Afganistan sărbătoresc trecerea în Noul An departe de ţară. Le dorim sănătate şi misiune uşoară!'', a transmis ministerul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-02

TAGURI: militar, roman, afganistan, mesaj, an, nou, tara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...