2016-12-03 06:51

SOCIAL


Minerii ies în stradă

 |  17:42
Minerii ies în stradă

Minerii din Valea Jiului ies în stradă protesteze, mâine. Mitingul este organizat de membrii Sindicatului Muntele, va dura două ore şi va avea loc în faţa Companiei Naţionale a Huilei din Petroşani.

Ortacii din Valea Jiului au cerut aprobarea autorităţilor locale de la Petroşani de a protesta şi au primit acceptul acestora. "Joi, între orele 14.00 şi 16.00, strada Timişoarei, pe care se află Compania Naţională a Huilei, va fi închisă circulaţiei, pentru că în acel loc membrii Sindicatului Muntele din Valea Jiului vor protesta public", a spus Nicu Tasca, purtător de cuvânt al Primăriei din Petroşani, citat de Ziare.com. Membrii de sindicat au luat decizia de a protesta, pentru că vor să atragă atenţia celor din Ministerul Economiei, care nu îşi onorează promisiunile. “Compania Naţională a Huilei este într-un impas economic şi nici un protocol pe care liderii de sindicat l-au semnat până acum nu s-a pus în aplicare”, susţin reprezentanţii minerilor. Ei au cerut, printre altele, şi angajări de personal, iar acest lucru a fost parafat printr-un acord cu reprezentanţii Ministerului Economiei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: mineri, protest, Petrosani, ortaci, Valea- Jiului, autoritati, sindicatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Doi morți și șase dispăruți după un seism într-o mină din Polonia Doi mineri au murit și alți șase au fost dați dispăruți urma unui seism cu magnitudinea de... 30 Noi 2016 | (0)
Traficul, extrem de aglomerat pe DN1, pe Valea Prahovei Centrul Infotrafic, din cadrul IGPR, a anunţat, joi, că traficul este aglomerat pe DN1, pe Valea... 01 Dec 2016 | (1)