2019-01-20 19:22


Ministerul Muncii: Petiție online pentru egalitatea de gen

 |  11:09
Ministerul Muncii: Petiție online pentru egalitatea de gen

Egalitatea de gen între femei și bărbați este ținta unei petiții online susținute de Ministerul Muncii. Inițiativa este sprijinită de ministrul social-democrat Rovana Plumb.

Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice a lansat, în parteneriat cu Departamentul pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi, o petiție online prin care îi invită pe cetățenii români de sex masculin să susțină campania UN Women „HeforShe”, o inițiativă pentru egalitatea de gen. „Îi invit pe toţi cei interesaţi să semneze şi, astfel, să transmitem un mesaj clar că România susţine egalitatea de şanse şi drepturile femeilor”, a declarat, într-un comunicat, ministrul Rovana Plumb.

Campania HeforShe a fost lansată de ONU în septembrie 2014 ca apel în favoarea egalității de gen, ambasador al campaniei fiind actrița britanică Emma Watson, relatează Mediafax. Petiția poate fi semnată pe pagina Ministerului Muncii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-09

TAGURI: ministerul, muncii, ministru, rovana, plumb, petitie, online, egalitatea, gen, emma, watson
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CARACATITA
09 Mai 2015

Ce dracu mai vrei ? Toata tara este condusa de tiganci curve spioane hoate puscariabile , la toate nivelurile . Si clanul tau care tea ales .
ANONIM
09 Mai 2015

UN GUNOI UMAN, O CREATURA BIOLOGICA GRESITA A NATURII NU MAI TREBUIE BAGATA IN SEAMA NICI DE CATRE PRESA.................
PAPARUDA
09 Mai 2015

Se vede , are frunte inalta pina la sprincene , ruda cu Mondialu . Numele o caracterizeaza .
CROCODILUL FLAMAND
09 Mai 2015

si cu BMW-urile de sute de mii de euro luate din spaga cum e?se inscriu pe Bulgaria...patria tzigancilor pesediste ca sa se ascunda urmele spagilor de milioane de euro
CROCODIL DE TABLA
09 Mai 2015

Si era in fata la o viloaie tiganeasca .
TARA ARDE,
09 Mai 2015

si Rovana toarna PLUMB unde vreti - in masele, pe strada, prin legi, petitii....inclusiv ONLINE :))))
CICA
09 Mai 2015

petitie online pt.egalitate de gen...ma doare maseaua!
ROVAMO
10 Mai 2015

Ar trebiu sa te barbieresti pe frunte , sa vedem daca ai ! Din aceasta cauza te duci la casa de pensi sa i-ti faca recalcularea si nu vrea ca nu are timp . Si 1 an - 2 ani . Daca ceri audienta zice ca esti programat peste 1,5 luni si atunci nu gaseste dosarul , ca este la calculat , la alta fufa . Si tot asa trec ani cu femeile de la casa de pensi . Cind am incercat sa vorbesc cu cineva care stiam ca are relati la ei , mi-a cerut 5 milioane si pina la sfirsitul luni i-ti trimete decizia acasa . Astea sint femeile tele JIGODIA DRACULUI , asa sa-ti ajute dumnezeu .. sector 1 ( UNU )
ANONIM
10 Mai 2015

CIND VOR IESI IN STRADA ACELASI NR DE MII DE PERSOANE PT FURTUL NATIONAL DE ENERGIE ELECTRICA , GAZE NATURALE SI PETROL???????????????? Mii de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta față de tăielile ilegale de păduri si pensii.......... Aşteptăm la DNA HAIDAMACII PENSIILOR, HOTII de distribuire a energiei electice , gazelor naturale, TITEIULUI, marmurei, gresiei,balastului, A TTUTUROR BOGATIILOR TARII, etc.................!
Random imageUltimele stiri

loading...