2017-01-18 08:06

SOCIAL


Ministerul Comunicaţiilor lansează un apel de proiecte e-sănătate local, cu un buget alocat de 60 milioane lei

 |  19:25

Ministerul Comunicaţiilor şi SocietăţiiInformaţionale (MCSI) lansează apelul de proiecte pentru operaţiunea”Susţinerea implementării de soluţii de e-sănătate şi asigurarea conexiunii labroadband, acolo unde este necesar", la nivel local, cu un buget alocat de60 milioane lei.

Potrivitunui comunicat transmis joi de MCSI, valoarea maximă a finanţăriinerambursabile este de 60 milioaneleipentru parteneriate şi 1,6 milioanelei pentru restul solicitanţiloreligibili. Valoarea minimă a finanţării acordate este de 500.000 lei. "Scopul acestei operaţiuni constăîn dezvoltarea serviciilor medicale prin implementarea unui sistem informaticintegrat, asigurând accesul cetăţenilor şi a personalului medical la serviciiinformatice de tip e-sănătate", se spune în comunicat.

Beneficiariieligibili suntunităţile sanitare publice cu paturi, cu personalitatejuridică proprie (unităţile sanitare publice cu paturi reprezintă instituţiicare asigură populaţiei asistenţă medicală, spitale publice care pot asigurapermanenţă prin medici), precum şiparteneriatele între minimum treiunităţi sanitare publice cu paturi si cu personalitate juridică proprie,definite mai sus.

Înregistrareapropunerilor de proiect se realizează on-line pe , în mod continuu,începând cu 12 mai 2011 ora 9.00 şi se va încheia pe 8 iulie 2011 ora 14.00.În termen de maximum cinci zile lucrătoare de la înregistrarea on-line,solicitantul trebuie să depună dosarul complet la sediul MCSI, cu respectareatuturor detaliilor cuprinse în Ghidul solicitantului pentru această operaţiune.Ghidul solicitantului detaliază criteriile specifice: potenţialii beneficiarişi proiectele acestora, regulile de finanţare, circuitul proiectului,modalitatea de selecţie a proiectelor, procesul de contractare şi implementare,precum şi drepturile şi obligaţiile beneficiarilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-10-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image