2017-01-22 03:53

SOCIAL


Ministerul Dezvoltării: Pasajul Basarab va deveni funcţional după ce vor fi puse la punct unele detalii tehnice

 |  18:07
Ministerul Dezvoltării: Pasajul Basarab va deveni funcţional după ce vor fi puse la punct unele detalii tehnice
După apariţia articolului din „Puterea” privindamânarea tăierii panglicii la pasajul suprateran Basarab, Ministerul DezvoltăriiRegionale şi Turismului (MDRT) a precizat că deschiderea circulaţiei va avealoc după ce reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC) vorsemna recepţia finală a obiectivului, „până atunci urmând să fie puse la puncto serie de detalii tehnice”. „La începutul acestei săptămâni, reprezentanţi aiISC au constatat, la faţa locului, că mai sunt de executat diferite izolaţii şilucrări la căile de rulare şi la cele de acces. În paralel, în conformitate cuatribuţiile legale, Inspectoratul de Stat în Construcţii, prin intermediulInspectoratului Bucureşti, a solicitat companiei INCERTRANS datele rezultate înurma măsurătorilor tehnice efectuate la investiţia pasajul Basarab. Aceste datevor fi analizate de specialiştii ISC în vederea recepţiei finale a obiectivuluide investiţii. La finalizarea centralizării datelor, INCERTRANS va furnizaaceste date atât proiectantului pasajului Basarab, cât şi Inspectoratului deStat în Construcţii (...)”, se arată într-un comunicat MDRT, remis redacţiei.MDRT menţionează că „punerea în funcţiune a acestui obiectiv va avea loc doardupă recepţia finală, la care vor participa şi reprezentanţi ai Inspectoratuluide Stat în Construcţii”.

Oprescu: “Pasajul Basarab a trecut testele derezistenţă”

Fără a menţiona o dată precisă când se vaputea circula pe pasajul Basarab, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu,a anunţat că rezultatele încărcării la pasajul suprateran Basarab sunt pozitiveşi nu mai sunt necesare alte teste de rezistenţă, astfel că va începe recepţialucrării. Potrivit edilului, proiectantul spaniol al pasajului a trimisconstructorilor o scrisoare în care se menţionează: „Am primit rezultateletestelor de încărcare a convoaielor 3 şi 4 (încărcarea maximă). Am analizat acesterezultate şi le considerăm favorabile”, a explicat Oprescu, citat de NewsIn.Comisia de recepţie a pasajului include reprezentanţi ai municipalităţii şi ungrup de profesori universitari şi specialişti de la Universitatea Tehnică deConstrucţii Bucureşti. „După încheierea procesului-verbal de recepţie, pasajulva fi dat în folosinţă”, a mai spus Oprescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-10-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
09 Iun 2011

Iar isi arata Udrea muschii de ministresa!Ce sa spun,Oprescu s-a si speriat de toanele Elenei Udrea!Nu stie blonda cum sa-l mai incurce pe Oprescu,si si-a adus aminte de ISC!

Adauga un comentariu

Random image