2018-06-20 22:07


Ministerul Educaţiei: Învăţământul particular din România, exemplu pentru cel de stat

 |  20:21
Ministerul Educaţiei: Învăţământul particular din România, exemplu pentru cel de stat

Secretarul de stat din Ministerului Educaţiei, Oana Badea, spune că învăţământul particular din ţară poate fi un exemplu de urmat pentru cel de stat. Elemente de construcţie a sistemului de la Şcoala Internaţională Cluj-Napoca urmează să fie preluate într-un proiect pilot în unităţi de învăţământ de stat.

Învăţământul particular din România poate fi un exemplu de urmat pentru cel de stat, în special ceea ce se întâmplă la Şcoala Internaţională Cluj-Napoca. Elemente de construcţie a sistemului din această şcoală vor fi pilotate în unităţi de învăţământ de stat din România într-un proiect al ministerului. Unele lucruri pot fi luate ca bune practici în sistemul de învăţământ de stat, cum ar fi organizarea, viziunea pe care o are din punct de vedere managerial această şcoală. Aici există un anumit mod de organizare, astfel încât beneficiarul direct, elevul, să aibă surplus de calitate”, a spus Badea. Potrivit acesteia, vor fi măcar două şcoli de stat din fiecare judeţ care vor intra în acest proiect pilot al Ministerului Educaţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-10

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.