2018-07-18 00:08


Ministerul Sănătăţii: Contribuţiile de asigurări sociale de sănătate nu vor creşte

 |  09:41
Ministerul Sănătăţii: Contribuţiile de asigurări sociale de sănătate nu vor creşte

Contribuţiile de asigurări sociale de sănătate nu vor creşte, prin programul de guvernare al USL fiind prevăzută chiar reducerea acestor cote, precizează Ministerul Sănătăţii.

''Ministerul Sănătăţii a primit o informaţie din mass-media conform căreia se intenţionează realizarea unei campanii de dezinformare a opiniei publice de către un post de televiziune privind o presupusă intenţie a Ministerului Sănătăţii de a creşte contribuţiile de asigurări sociale de sănătate cu 3%. Ministerul Sănătăţii dezavuează un asemenea zvon şi consideră că se încearcă o provocare şi o manipulare a opiniei publice fără nicio legătură cu realitatea. Menţionăm că prin Programul de guvernare al USL se prevede chiar reducerea cotelor de asigurări sociale de sănătate'', se arată într-un comunicat al MS, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-04-29

TAGURI: MS, contributie, sanatate

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.