2019-05-21 20:09


Ministrul Apărării, ANUNȚ despre pensiile și salariile MILITARILOR

 |  00:42
Ministrul Apărării, ANUNȚ despre pensiile și salariile MILITARILOR

Mihai Fifor, ministrul Apărării, a făcut dezvăluiri, luni seară, la Antena 3, cu privire la pensiile și salariile militarilor. Fifor a anunțat că salariile celor din armată au crescut cu 15%, iar recalcularea pensiilor militarilor este aproape gata.

Întotdeauna mi-a plăcut să spun că Armata României și-a câștigat dreptul să fie instituția cea mai respectată de populația României și asta pentru că de multă vreme este garantul democrației în aceată țară. Aici sunt oameni ca și noi care merită tot respectul compatrioților săi. Eu am ieșit mereu și am spus că salariile în armată nu vor scădea. În 2017 salariile militarilor au crescut în medie cu 15-20 %, o creștere substanțială.”, a spus Mihai Fifor, la Antena 3.

În ceea ce privește pensiile militarilor, Casa de pensii sectoriale a Ministrului Apărării Naționale se găsesc aproximativ 80.00 de beneficiari de drepturi de pensii militare de stat, dintre care 77.100 din M.A.p.N.

Procesul de recalculare al pensiilor se va finaliza până la finele lunii iunie 2018, până astăzi fiind recalculate aproximativ 98,5% din total. Toate diferențele rezultate în urma procesului de recalculare au fost achitate beneficiarilor. Bugetul alocat Casei de pensii sectoriale în anul 2018 este de peste 3,5 miliarde de lei.

Sumele alocate lunar de la bugetul de stat pentru plata pensiilor militare de stat se ridică la aproximativ 290 milioane de lei.

Pensia medie in MApN este de 3.300 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-13

GALERIE MEDIA


TAGURI: mihai fifor, ministrul apararii, pensii militari, cresteri, salarii militari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UNU` .......
13 Feb 2018

Va rog pe dvs. sa faceti ceva si s-o schimbati pe Olgutza putza, cum ii zic toti, caci este prea proasta din toate punctele de vedere|! Sa se duca in mortii masii la craiova ei si s-o suga acolo ca primareasa, caci e prea poasta ca ministru! Una e sa conduci o primrie de oras si cu totul altceva este sa conduci un minister! Una este sa fi administraor al unei piete (oras) si cu totul alta este sa conduci o unitate centrala (nationala)! Sorry, dar Olgutza asta e prea proasta, nu stie sa gestioneze un minister, cu toata parerea de rau! Ati gresit PSD-istilor! Nu toti sunteti destepti, ci aveti si prosti printre voi, incompetenti mai bine zis! Vedeti-va lungul nasului! Va da Dragnea muie imediat, daca sunteti prosti, nu stiti? OK, ii vom cere lui Dragnea s-o dea dracului jos pe cacata olgutza p[utza caci a demonstrat cat de incompetenta este! Hai sictir dobitoaco, Olguta! Mars la Craiova ta, nefericito, ca acolo esti iubita doar! Din partea noastra, a celorlati din Romania ........... muie nefutut-o, mars in pizda ma-tii de incompetenta dobitoaca, afara! Dragnea, da dracului afara cu ea sau ne intorci impotriva ta si unii dintre noi stim ce faceai tu pe la TR, cand erai pres de Consiliu Judetean, cum dadeai contracte, etc.! Deci, ai belit-o liviu dragnea, daca te crezi smecher! Casa ta, din ce bani ai facut-o? Spui tu, spun si eu............ Bruha, ma cunosti, caci am lucrat in aceeasi cladire!
DAN
13 Feb 2018

Larguta vitanja lui Drac-nea a distrus tot șistemul militar la ordinul cui ?
ANONIM
13 Feb 2018

TREBUIE FACUTA O COMISIE NATIONALA PENTRU AUDIEREA tarfelor, prostilor, hotilor, sfertodoctilor, impostorilor, retarzilor, CURVELOR care au facut si fac politica sau guverneaza tara de 28 de ani si mai ales audierea repetentilor natiunii precum DREAK-NEA si a pretinselor elite ORDINARE precum PROSTARICEANU NIMFOMANU pentru a arata lumii ca RO dupa 1989 a fost CAPTURATA DE HOTI, TRADATORI, DOBITOCI, MAFIOTI, PROSTITUATI(TE)........................
ANONIM
14 Feb 2018

Cum se face că pensionarii militari au beneficiat doar de reducerea de impozit de la 16% la 10%?
Random imageUltimele stiri


STARBAG