2019-05-19 19:45


Ministrul Carmen DAN, anunț de ULTIMĂ ORĂ privind banii pensionarilor din MAI. Ce probleme sunt cu distribuirea taloanelor de pensie

 |  18:59
Ministrul Carmen DAN, anunț de ULTIMĂ ORĂ privind banii pensionarilor din MAI. Ce probleme sunt cu distribuirea taloanelor de pensie

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sâmbătă, că pensionarii din cadrul ministerului vor primi pensiile înainte de Paşte, potrivit unei informări pe care a primit-o de la Casa Naţională de Pensii, informează News.ro.

Astfel, cei care au conturi bancare vor primi pensia în data de 5 aprilie, iar ceilalţii vor primi banii în funcţie de livrările făcute de Poşta Română.

Dan afirmă că există probleme cu livrarea cupoanelor de pensie către pensionarii MAI, având în vedere că numărul acestora a crescut foarte mult în ultimul an şi a fost necesară organizarea unei licitaţii pentru tipărirea taloanelor.

”În ultima perioadă am primit mai multe mesaje de la foste cadre active ale Ministerului Afacerilor Interne în care se reclama faptul că taloanele de pensie aferente lunilor ianuarie, februarie şi martie ale anului în curs încă nu au fost primite. După cum ştiti, numărul de pensionări din ultimul an a fost mult mai mare faţă de cel obişnuit, lucru care a dus la o schimbare majoră în ceea ce priveşte procedura de distribuire a taloanelor de pensie în acest prim trimestru din 2018. Dacă anul trecut s-a procedat, în condiţiile legii, la achiziţia directă a serviciilor de imprimare şi împachetare a plicurilor, în 2018 a fost necesară conform legislatiei in vigoare, o alta procedură de achiziţie a acestor servicii, din cauza numărului considerabil mai mare de pensionari”, scrie, sâmbătă, Carmen Dan pe Facebook. 

Potrivit acesteia, licitaţia a fost realizată în luna ianuarie, imediat dupa alocarea bugetară, iar firma declarată câştigătoare a trimis toate taloanele la Poşta Română, în vederea distribuirii lor către titulari.

”Aşadar, în prezent, depinde de Poşta Română cât de repede vor fi distribuite taloanele! Ministerul Afacerilor Interne ţine legătura cu Poşta şi cu firma câştigătoare a licitaţiei ca totul să se urgenteze”, a mai scris ministrul de Interne. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-31

TAGURI: mai, carmen dan, pensionari, pensii, taloane, cupoane, posta, paste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VALI
02 Apr 2018

După ce Coarnă vă înjură pe unde apucă , î-l plăti-ți și în avans?
Random imageUltimele stiri


STARBAG