2019-01-22 06:24


Ministrul de Interne, către elevii școlilor MAI: Respectați legea şi dați mereu dovadă de integritate

 |  12:54
Ministrul de Interne, către elevii școlilor MAI: Respectați legea şi dați mereu dovadă de integritate

Ministerul de Interne, Dragoş Tudorache, le-a transmis celor peste 1.500 de elevi ai școlilor de agenți de poliție și subofițeri ale MAI care depun vineri jurământul militar, că trebuie să respecte legea, iar legea va fi scutul acțiunilor lor.

"După absolvire, cei mai mulți veți fi în contact direct cu cetățenii, cu problemele lor cotidiene, fiind astfel interfața ministerului cu publicul larg, ceea ce implică o mare răspundere socială. Modul în care veți interacționa cu oamenii, în care veți vorbi și vă veți comporta va contribui la consolidarea încrederii în instituția noastră. Nu uitați că publicul este atent și exigent în ceea ce vă privește, deci dați mereu dovadă de integritate, solicitudine și profesionalism", le-a transmis ministrul.

Dragoş Tudorache le-a mai spus elevilor școlilor MAI că în momentul în care vor termina școala și vor ocupa funcții operative în minister ei vor deveni parte a uneia dintre instituțiile fundamentale ale statului.

"Respectați legea și legea va fi scutul acțiunilor dumneavoastră! Așteptările noastre sunt foarte mari în ceea ce vă privește și în acești ani de școală preocuparea voastră trebuie să fie pregătirea temeinică individuală de care depinde siguranța comunităților în care veți lucra. Totodată, trebuie să învățați să faceți față provocărilor, să vă dezvoltați capacitatea de adaptare și spiritul de echipă. Toate acestea vor constitui premisele unei cariere de succes în Ministerul Afacerilor Interne. Mulțumesc familiilor voastre și apropiaților care v-au susținut în demersul de a deveni angajați ai MAI și îi asigur că sunteți pe mâini bune. Cu ocazia depunerii jurământului militar, vă felicit și vă doresc mult succes la învățătură!", a completat ministrul Dragoș Tudorache. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-11

TAGURI: ministru, interne, elev, scoala, mai, respecta, lege, da, dovada, integritate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
11 Noi 2016

Dar cu elevi cu doctoratele lui Izmenaru cum ramine ?
ANONIM
11 Noi 2016

De pe ce planeta ai sosit TEHNOKRATE ??? TU nu stii ca admiterea in sSISTEMUL DE ORDINE SI SIGURANTA PUBLICA este TOTAL lipsita de integritate ca si in celelalte structuri sau componente ale sistemului social romanesc. TU nu stii cat de mare este lipsa de integritate a celor care-i instruiesc generatia tanara. TU nu stii ca cei din jud Neamt au dovedit curand ca intr-o luna se poate lua si 200 de spagi??? TU nu stii ca iIn general scoala romaneasca este lipsita de integritate, moralitate si de modele datorita SEMIDOCTILOR , MAFIOTILOR, banditilor, rechinilor, etc care au capturat Ro dupa 1990.
Random imageUltimele stiri

loading...