2018-11-13 06:51


Ministrul Educației, decizie privind doctoratele

 |  17:55
Ministrul Educației, decizie privind doctoratele

Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, le recomandă demnitarilor să nu se înscrie la doctorat pe perioada în care îşi exercită mandatul, argumentând că aceştia nu ar avea timp pentru o astfel de activitate.

"Din punct de vedere personal, nu cred că ai timp. Eu mă uit la timpul meu de demnitar, câte ore am să dorm, nu să-mi fac doctorat. Mai degrabă eu aş numi-o recomandare, pentru că poţi să spui că nu poate, că e evident că nu poate. Mi se pare o abordare elegantă, de responsabilitate, ca să nu spun mai mult. Deci e normal să fie acest lucru. Dacă putem să-l punem, şi eu mă aştept să îl punem ca recomandare puternică, atunci cred că ar fi şi mai bine primit, că nu am avea posibilitatea să facem greşeli. Eu cred că nu este timp şi, dacă eşti în mijlocul unui doctorat, nimeni nu te poate opri să întrerupi pentru un an, pentru jumătate de an, pentru doi ani. Toată lumea înţelege lucrul acesta, oriunde ai fi, în ţară sau în străinătate", a declarat ministrul Educaţiei, marţi, la Palatul Victoria, scrie Agerpres.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19

TAGURI: ministrul educatiei, adrian curaj, doctorate, demnitari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


UN CERCETATOR
20 Ian 2016

Corect ar fi ca toti functionarii publici pe functii de directori, sefi de birou sa se abtina n cariera de la doctorate. Acestia beneficiaza de formare profesionala continua, potrivit sistemului si Agentiei functionarilor publici. Doctoratul este o problema de cercetare -inovare, de a lucra si activa in acest sistem, de a te perfectiona pe o anume tema de cercetare. Daca toti functionarii publici devin doctori la ce mai au nevoie de cercetare si de institute de cercetare. Apoi cu program de 8-9 ore de birou, multi cu familii si copii cand mai pot face un doctorat adevarat, cu scoala doctorala, poate unul cumparat. Multi vor doctorate din orgoliu personal si nu unul profesional.
Random imageUltimele stiri


loading...