2018-12-13 04:27


Ministrul Educației, despre scandalul lucrărilor deținuților: Simt o durere fizică

 |  20:15
Ministrul Educației, despre scandalul lucrărilor deținuților: Simt o durere fizică

O durere fizică imensă și o palmă dată educației din România. Așa caracterizează ministrul Educației, Adrian Curaj, implicarea profesorilor universitari în scandalul lucrărilor științifice ale deținuților.

Recomandările profesorilor universitari pentru lucrările scrise de deținuți reprezintă o palmă uriașă pentru învățământul universitar din România, a declarat Ministrul Educației la Interviurile Europa FM.

Adrian Curaj  a declarat că printre zecile de profesori universitari care au ajutat condamnații să iasă mai repede din pușcării, se află și cadre didactice susținute uneori chiar de conducerea universităților.

Titularul de la Învățământ spune că  așteaptă cât mai repede răspunsul Consiliului Rectorilor pentru a putea lua măsuri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-15

GALERIE MEDIA


TAGURI: ministrul educatiei, adrian curaj, lucrari detinuti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PUNCT DE VEDERE
15 Ian 2016

Cadrele didactice universitare care au contribuit la eliberarea detinutilor ar trebui dati afara din sistem. Daca unui profesor care fraudeaza la bacalaureat este bun de puscarie si dat afara, de ce nu s-ar aplica aceiasi masura si celor din universitati. Daca gandim mai profund vina lor este mai mare pentru ca au coabitat cu infractorii si nu pe degeaba, cu siguranta. Daca in mediul universitar s-ar intra pe munca si competente adevarate nu ar avea loc asemenea fenomene. Dar asa au intrat prin sistemul PCR si nu stiu sa pretuiasca functia primita si pozitia in societate. Au lovit nu numai in mediul universitar dar si in ceea ce inseamna intelectualitatea romaneasca.
UNIVERSITATILE CU NEPOTISME IN
16 Ian 2016

Marea problema a universitatilor romanesti de stat este faptul ca sunt pline de impostori, plagiatori si clanuri care fac legea !! Functiile universitare sunt practic lasate mostenire la copii/nepoti/cumnati/cumatri/colegi de partid. Foarte rar se mai strecoara cineva competent pe acolo, iar daca incearca sa reformeze ceva este plasat automat in carantina si umilit pe toate planurile. Principalele universitati care promoveaza aceste smenarii sunt chiar Politehnica Bucuresti si Agronomia Bucuresti, care au dat ultimii ministri. ASTA NU IL DOARE FIZIC PE D-L MINISTRU ?? SAU SUNT LACRIMI DE CROCODIL ?? Ia sa se faca un inventar al clanurilor universitare, sa apara la iveala cati universitari au fost promovati de mamica/taticu/unchiul/etc. Sunt convins ca vor aparea date f. interesante si discutiile de baza de aici trebuie sa porneasca !! Cum se fac recrutarile si promovarile in universitatile de stat ???
Random imageUltimele stiri


loading...