2018-12-14 07:27


Ministrul Educaţiei: Şcoala trebuie să garanteze siguranţa copiiilor noştri

 |  13:50
Ministrul Educaţiei: Şcoala trebuie să garanteze siguranţa copiiilor noştri

Noul ministru al Educaţiei, Adrian Curaj, a declarat miercuri, că şcoala trebuie adusă la un nivel de calitate adevărat, de garanţie a siguranţei elevilor. Acesta a ţinut să precizeze că există anumite corecţii în sistem de educaţie care trebuie realizate.

"Continuitatea este extrem de importantă. Sunt proiecte care trebuie să meargă, sunt corecţii care trebuie făcute. Investiţia în cercetare, în educaţie, în inovare, în antreprenoriat sunt şanse pentru transformarea României. Am şi câteva proiecte. Vreau să punctez nişte lucruri şi vreau să vă asigur că ele se vor întâmpla în zona reformei curriculare, asociată fundamental cu pregătirea cadrelor didactice, iar cel mai rapid mecanism este cel al masterului didactic", a precizat Adrian Curaj.

Ministrul Educaţiei a adus în discuţie şi "un subiect sensibil", afirmând că vrea să aducă şcolile la un nivel de calitate adevărat.

"În plus, şcoala trebuie să garanteze siguranţa copiilor noştri", a completat ministrul Adrian Curaj.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: ministru, educatie, scoala, trebuie, garanteaza, siguranta, copil
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANALISTUL
18 Noi 2015

NEA CURAJ, NU MASTERATUL DA CALITATE ACTULUI EDUCATIONAL, DAR MATALE TE GANDESTI CUM SA MAI FACI UN BANUT PE LA DIVERSE ONG-URI. REDUCEREA NU MARULUI DE ELEVI LA CLASA ESTE PRIMUL LUCRU CARE TREBUIE FACUT, APOI SELECTAREA CADRELOR TREBUIE SA-I AIBA IN VEDERE PE CEI CARE AU VOCATIE SI NU IN ULTIMUL RAND SALARIZAREA IN FUNCTIE DE PERFORMANTA. E SIMPLU, ATAT DE SIMPLU INCAT VEI NEGLIJA CE-TI SPUN EU ACUM. APOI , NU TREBUIE UITAT CA FACI PARTE DINTR-UN GUVERN DE MARIONETE SI NICI SA VREI NU POTI FACE MARE LUCRU.
HARTZOAGA
18 Noi 2015

Calitate in educatie ? Sa se renunte AZI la 99% din hartiile solicitate cadrelor didactice ! Cu banii economisiti prin desfiintarea ARACIP , sa se finanteze manualele gratuite pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a !
Random imageUltimele stiri


loading...