2018-07-23 04:49


Ministrul Educaţiei: Universităţile, singurele instituții abilitate să retragă titlurile de doctor

 |  14:36
Ministrul Educaţiei: Universităţile, singurele instituții abilitate să retragă titlurile de doctor

Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, a declarat, marţi, că universitățile vor fi singurele instituții abilitate să retragă titlurile de doctor. Acesta a explicat că Guvernul a decis modificarea Legii 206/2004 privind buna conduită în cercetarea științifică, dezvoltarea tehnologică și inovare, transmite Agerpres.

“E un anunt clar, direct, urmeaza modificari, vom avea Ordonanta de Urgenta pentru Legea Educatiei, apoi vom veni cu hotarari de Guvern si ordine de ministru care depind de aceasta ordonanta de urgenta”, a precizat ministrul Educaţiei.

Adrian Curaj a mai spus că obligaţia retragerii titlurilor de doctorat sau anularii diplomelor, “indiferent de momentul sau modalitatea in care acestea au fost atribuite”, va tine doar de universitati, iar ca mecanism de apel, de Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19

TAGURI: ministru, educatie, universitate, singura, institutie, abilitat, retrage, titlu, doctor

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.