2018-06-24 06:02


Ministrul Justiţiei vrea abrogarea prevederii privind reducerea pedepselor pentru deținuții care publică lucrări

 |  11:56
Ministrul Justiţiei vrea abrogarea prevederii privind reducerea pedepselor pentru deținuții care publică lucrări

Raluca Prună a declarat joi, în plenul CSM, că Ministerul Justiţiei va continua demersurile pentru abrogarea prevederii legale privind reducerea pedepselor pentru deținuții care publică lucrări științifice.

"Ministerul Justiției are inițiativa, iar eu am să merg în continuare pe abrogare. (...) Voi merge mai departe cu ordonanța de urgență și o să o pun pe site, nu am obligația să fac o consultare, dar, pentru că subiectul e de interes, o să o pun în consultare vineri (...). Voi argumenta pe discriminare, pentru că e discriminatoriu să răsplătești munca intelectuală mai mult decât munca fizică, și pe elemente de drept comparat", a afirmat Raluca Prună, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-28
Citeste si:
Ministrul Justiţiei face evaluarea activității directorului general al ANP
Ministrul Justiţiei, despre revocarea lui Tiberiu Niţu: Nu exclud nicio variantă
Ministrul Justiţiei, precizări despre lucrările ştiinţifice scrise de deţinuţi

TAGURI: ministru, justitie, abrogare, prevedere, reduce, pedeapsa, detinut, publica, lucrare

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
28 Ian 2016

PROBLEMA NU E MUNCA INTELECTUALA,CI VANZAREA-CUMPARAREA DE AUTORI...SCRIE ALTCINEVA CARTILE NU EI...EXACT CUM SE SCRIAU SI CARTILE LUI ELENA CEAUSESCU...NU DUCEM LIPSA DE PUPINCURISTI PE BANI...VEZI POSTACII LUI UDREA SI ZIARUL EVZ LUAT PE SPAGA....SI MULTI ALTII
Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.