2019-02-19 23:18


Ministrul Muncii, noi DETALII din Legea PENSIILOR. Cine va primi mai mulți bani

 |  00:21
Ministrul Muncii, noi DETALII din Legea PENSIILOR. Cine va primi mai mulți bani

Ministrul muncii, Lia Olguța Vasilescu, a declarat că odată cu adoptarea bugetului se pot da pensii majorate pentru grupele I și II de muncă.

"S-au majorat pensiile pentru unii dintre pensionarii care aveau aceste grupe de muncă. Exista o lege totalmente inechitabilă, adică cei care au ieșit la pensie până în 2011 față de cei care au ieșit după 2011 aveau diferențe foarte mari și atunci a trebuit să corelăm, să-i aducem pe toți la același stadiu.

S-au făcut toate calculele la Casa de Pensii și din luna octombrie trebuiau deja să intre aceste pensii majorate. Bineînțeles că pentru asta trebuie să facem deschiderea în Trezorerie - am modificat iarăși legea astfel încât pensiile să se plătească acum între 1 și 15 ale lunii și automat aveam nevoie urgentă de această rectificare bugetară ", a spus Vasilescu, miercuri, la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-06

TAGURI: ministrul muncii, lia olguta vasilescu, legea pensiilor, pensionari, grupa I, grupa II
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
06 Sep 2018

DE 2 ANI TE PIS PE TOATE GARDURILE , CU LEGILE MODIFICATE DUPA PLACUL MAFIOTILOR . MAFIA TA DIN PARTID A DISTRUS SI DEZBINAT TARA
ANONIM
06 Sep 2018

De 2 ani sasul si istericii vostri va scalambaiti si va cacati pe voi si puneti bete in roate acestui guvern Sasul vostru cel nebun si Bubosul marsav a tras 10 miliarde euro fara stirea nimanui ca sa cumpere avioane si arme second handTicalosilor !V au stricat ploile acest guvern si au facut legile ofshor pentru popor ,pentru tara ,nu pentru ticalosul SAS care spera sa primeasca tain gras daca legile avantajau licuriciul
BASTON
06 Sep 2018

De ce crescut varsta de pensionare ?
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...