2019-02-23 13:15


Ministrul Muncii RECUNOAȘTE: ”Vor fi salarii MAI MICI pentru unii BUGETARI”

 |  20:44
Ministrul Muncii RECUNOAȘTE: ”Vor fi salarii MAI MICI pentru unii BUGETARI”

Februarie este luna în care se încasează primele salarii modificate, aşa cum prevede legea salarizării. În timp ce unii bugetari se vor bucura de lefuri mai mari, există şi angajaţi ai statului care vor primi salarii mai mici. O recunoaște, în cele de urmă, Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Olguţa Vasilescu a spus ca vor fi angajaţi la stat care vor avea salariul tăiat şi cu 40 la sută. Justificarea ei - "am încercat să aducem un echilibru".

„Președintele României va avea salariul tăiat pe legea salarizării, la fel și miniștri, alți demnitari și directori de instituții cu salarii foarte mari. (...) Noi am vrut să creștem salariile mici, adică la aproximativ 60% dintre bugetari. Vom face asta etapizat, până în anul 2022. Președintelui i s-a tăiat salariul cu 40%, dar nu doar lui. Și mie mi s-a tăiat salariul, la fel și altor miniștri. Toți bugetarii vor avea o creștere pe brut la 25% de la 1 ianuarie 2018, echivalentul de 4% net”, a declarat Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

„Estimarea noastră e că aproximativ 40% din salariaţii bugetari vor avea scăderi substanţiale la veniturile nete. Cu combinaţia noua lege de salarizare cu faptul că există o limitare a sporurilor în structura bugetară şi cu transferul de taxe sociale, toate elementele vor conduce ca anumite categorii să aibă drept consecinţă scăderea salariilor”, a declarat la Digi24 Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-01

TAGURI: ministrul muncii, lia olguta vasilescu, salarii, scaderi, bugetari, legea salarizarii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MUIE ȘI ȚIE!
01 Feb 2018

V-ați bătut pe burtă cu majorări de 25% la salariul brut, din care o iei în mână...nici 4% - FIX COEFICIENTUL DE INFLAȚIE CARE TREBUIE ACORDAT O R I C U M, DE LA SINE, NU ÎMBRĂCAT ÎN MINCIUNA VREUNEI ”MAJORĂRI” CUM VĂ LĂUDAȚI, CRETINILOR! În aceeași categorie intrând și pensiile, tâmpito! Problema voastră e că ne credeți pe toți retarzi, precum alegătorii voștri! HUOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Prețurile DEJA au explodat, inclusiv la mâncare, v-ați pus pe închis școli, grădinițe...RETARZILOR!
RECTIFIC....
01 Feb 2018

INDICELE DE INFLAȚIE ESTE DE 5%!
@OLPUTZA
02 Feb 2018

PAI SI PROMISIUNILII ??? MULTA MUIE TIE SI CHIOMBALAULUI TAU IUBIT .
@OLPUTZA
02 Feb 2018

CHIOMBALAUL TAU IUBIT , NU E IN STARE SA SE UITE IN OCHII CELUI CARE I-I IA UN INTERVIU . SE UITA LA EL 5 SECUNDE , APOI BRUSC , INTOARCE CAPUL LA DREAPTA SI SE UITA DUPA COLTZ . CRED CA A FACUT UN TIC NERVOS , AVIND SEX CU TINE . NIMENI , INCLUSIV EL , NU VREA SA-TI VADA MEHLA DE OLTEANCA PROASTA MAI MULT DE 5 SECUNDE . ESTI O TZOAPA DE LA TZARA , CA TOATE CELELALTE MUIERI CRETINE DIN GUVERN . DOAR SLUGI AMARITE ALE BORFASULUI DRAGNEA . MULTA MUIE VOUA SI LUI , DE ASEMENEA .
ANONIM
02 Feb 2018

ROMANIA ESTE TARA AFRICANA DE KKT CONDUSA DE SFERTODCTI, CURVE, PROSTITUATE, GUNOAIE, REZIDURI SI ZOI UMANE, ETC
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...