2018-07-18 02:28


Ministrul Muncii: Registrul zilierilor, înlocuit cu un sistem electronic

 |  14:38
Ministrul Muncii: Registrul zilierilor, înlocuit cu un sistem electronic

Ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, a declarat, joi, că registrul zilierilor este "un coșmar", motiv pentru care va fi înlocuit în câteva luni cu un sistem electronic.

"Registrul zilierilor este un coșmar. În acest moment, în țară, există 775.000 de zilieri și aceștia trebuie înregistrați zilnic, pe hârtie, la angajatorii unde lucrează. (...) Am discutat cu cei de la Inspecția Muncii și ei au venit cu o soluție: sistemul va fi înlocuit cu un sistem electronic în trei luni", a afirmat Dragoş Pîslaru, la o conferință de specialitate, transmite Agerpres.

Ministrul Muncii a mai spus că firmele care apelează la zilieri trebuie să îi înregistreze în registre speciale, care sunt verificate de Inspecția Muncii. De asemenea, angajatorii au obligaţia de a realiza zilnic instructajele angajaților.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-06

TAGURI: ministru, munca, registru, zilier, inlocuieste, sistem, electronic

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.