2019-05-21 14:05


Ministrul Muncii SURPRINDE din nou: ”Cine vrea o PENSIE mai mare, să își mai ia un JOB”

 |  23:54
Ministrul Muncii SURPRINDE din nou: ”Cine vrea o PENSIE mai mare, să își mai ia un JOB”

Pensiile ar trebui să se bazeze strict pe contributivitate, iar cine doreşte o pensie mai mare ar trebui să îşi mai ia un job şi să îşi crească veniturile, a declarat miercuri seara, la un post de televiziune, ministrul Muncii, Marius Budăi.

„E un sistem pe care nu îl gestionează ministrul Muncii. La un moment dat s-au dat nişte legi. Noi le respectăm acum. Clar că trebuie văzute...Dacă aţi vrea să vă spun strict părerea mea, ca actual ministru al Muncii, acum eu aş spune că totul ar trebui să se bazeze pe contributivitate. Asta este strict, dacă ar fi doar după mine, Marius Budăi, totul ar fi pe contributivitate. Cât am contribuit. Vreau să am o pensie mai mare, mai îmi iau un job. De altfel, dacă vreau să am şi un venit mai mare mai îmi iau un job. Dacă vreau şi mai mult încerc să fac şi mai mult, cât pot, cât îmi permite. Eu sunt un om care am avut la un moment dat mai multe job-uri. Nu am stat numai în job-ul de la stat, din sistemul de asistenţă socială, am lucrat şi după program, deci nu e o problemă”, a spus Marius Budăi, întrebat dacă este „fericit că există pensii speciale”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-17

TAGURI: pensii, ministrul muncii, marius budai, venituri, job
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Ian 2019

Opinați că un astfel de ministru care arată că nu are o prognoză a necesarului de finanțare a pensiilor pentru următoarele generații de pensionari ar trebui încurajat să solicite pentru dumnealui pensie mai mică?
RETARDULE!
17 Ian 2019

cine vrea PENSIE NESIMȚITĂ, TOT FELUL DE SPORURI ȘI INDEMNIZAȚII DUPĂ 2 SAU MAI MULTE MANDATE, SĂ INTRE ÎN MAFIA POLITICĂ NUMITĂ PARLAMENTUL RUȘINII NAȚIONALE, ANTI-ROMÂNESC...SUNĂ BINE? MORȚII MĂ-TII DE KK-T BOLNAV! CINE NU, să se mulțumească cu salariu și/sau pensie de ajutor socia, no? JEG POLITIC, răspunde la întrebare: DE CE, DUPĂ ADERAREA LA UE DIN 2007, NU VREȚI SĂ RESPECTAȚI ACORDUL SEMNAT ÎN PRIVINȚA SALARIILOR ȘI PENSIILOR MEDII CARE SĂ NU FIE MAI MICĂ ECHIVALENTULUI DE 600 DE EURO, PENSIA MEDIE/UE?! AICI, nu mai respectați prevederile UE? ZGURA MĂ-TII! Oricum, PROȘTI sunt sclavii care vă votează!
UN AMARAT ...CARE NU A VOTAT
17 Ian 2019

Guvernul BOC si presedintele BASESCU spuneau in 2009 exact pe dos. Nu poti sa ai si pensie si salariu. Trebuie sa renunti la una. BOC...ai fost un premier rau. Puteam avea acum o pensie mai mare
M-AM LăMURIT
17 Ian 2019

VĂZÂNDU-TE LA TV de unde-ți vine PROSTIA, TICĂLOȘIA: EȘTI MOLDOVEAN ÎMPUȚIT, SPURCĂCIUNE! SĂRĂCIA DRACULUI! Ai venit la Bucale să-ți bați joc de alții! Voi sunteți la extreme: sau foarte corecți și mari gânditori, sau LEPRE ODIOASE, NUMA BUNE DE CĂLCAT PE CAP! Avem o proastă la Primărie, șobolanul rozaliu care a scăpat de pîrnaie și MULȚI, PREA MULȚI! HUOOOO!!! RASA MA-MII VOASTRE DE BANDIȚI PUȘI PE CĂPĂTUIALĂ, CU ORICE PREȚ!
UN BUCURESTEAN
19 Ian 2019

Schimbati Codul Muncii pentru a fi inregistrate toate locurile de munca temporare si contributiile rezultate din acestea, inclusiv din activitati prestate pe durate mici de 3-4 luni, pe proiecte diferite, cu norme de 4-6 ore.. Acum se trece doar ceea ce exista pe contractul de munca cu durata nedeterminata. Un ministru care vorbeste fara sa cunoasca legile. Calcularea de catre Institutul de Calitate a Vietii ( la comanda politica, pentru ca realitatea arata ca sunt doar venituri de supravietuire si nu a creste doi copii pentru a fi performanti ) ca 4 persoane pot trai cu 2600 de lei este tot o forma de mentine pensiile cat mai mici, pentru ca romanii pleaca tot mai multi in alte tari
TATAIE
23 Ian 2019

Ce guvern a crescut varsta de pensionare ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG