2019-01-17 06:57


Ministrul Petre Daea a găsit VINOVATUL pentru PESTA porcină din Teleorman: ”Un NESĂBUIT”

 |  17:58
Ministrul Petre Daea a găsit VINOVATUL pentru PESTA porcină din Teleorman: ”Un NESĂBUIT”

Un neștiutor sau un nesăbuit a creat un nou focar de pestă porcină, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea, luni seară la emisiunea Pulsul zilei de la TVR. Demnitarul s-a referit la resturile de animale aruncate recent în pădurile de la marginea județului Teleorman. Până în acest moment, despăgubirile acordate celor afectați de pesta porcină se ridică la 90 de milioane de lei.

”Cum pot să ajungă două cadavre în pădure, tocmai la marginea Teleormanului, la 500 de metri în apropiere cu județul Olt.  Un nesăbuit, un om care n-a înțeles sau știu eu ce l-a îndemnat să facă acest rău mare. Pentru că a creat un focar. prin mâna omului a creat un focar, și a creat posibilitatea de contaminare a unei zone și de aici o serie întreagă de probleme, care antrenează pe de o parte forța umană și apoi costuri pentru acțiunile care trebuie susținute”, a explicat ministrul Agriculturii, Petre Daea, la TVR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-23

TAGURI: petre daea, vinovat, pesta porcina, nesabuit, teleorman
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA PSD.
23 Oct 2018

Vinovat esti TU BOLSEVICULE IMPREUNA CU ORGANIZATIA MAFIOTA PSD CARE A DISTRUS COMPLEXELE DE PORCI SI A OMORAT 59 COPII DE RUJEOLA.
Random imageUltimele stiri

loading...