2018-06-22 04:20


Ministrul Sănătăţii: Condiţiile din spitalele româneşti, consecinţe ale PIB-ului

 |  07:19
Ministrul Sănătăţii: Condiţiile din spitalele româneşti, consecinţe ale PIB-ului

Ministrul Sănătăţii, Andrei Achimaş-Cadariu, a declarat, joi seara, că tragedia din clubul Colectiv este o situaţie excepţională pentru care puţine ţări sunt pregătite. Cadariu a vorbit şi despre condiţiile din spitalele româneşti, despre care a spus că sunt consecinţe ale PIB-ului pe care îl avem.

"În zilele acestea, ca medici, trebuie să vedem ce se întâmplă cu pacienţii de la Colectiv în primul rând. Cu ocazia aceasta sigur că vedem şi alte aspecte din spitale şi chiar începem unele consultări cu colegii noştri. Una peste alta este un exerciţiu foarte bun pe care îl facem zilele acestea. Ne-am concentrat pe aceşti pacienţi ( n.r. răniţii din Colectiv) şi ieri, şi astăzi, dar dincolo de aceasta am văzut şi lucruri excepţionale care se petrec în acest spital şi în celelalte pe care le-am vizitat ieri", a afirmat Achimaş-Cadariu, potrivit Mediafax.

Chestionat dacă vor urma şi alte transferuri în străinătate, ministrul Sănătăţii a spus că acest aspect rămâne de văzut.

"Asta rămâne de văzut. Situaţia rămâne absolut deschisă în acest sens nu există nicio oprelişte. Acum, sigur, sunt pacienţi care nu pot fi transferaţi, alţii care nu doresc să fie transferaţi. Una este partea emoţională, una este partea reală", a explicat ministrul Sănătăţii. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20

TAGURI: ministru, sanatate, conditie, spital, romanesc, consecinte, pib

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.