2018-12-16 01:49


Ministrul Sănătăţii, despre legea vaccinării: Întregul Guvern trebuie să şi-o asume

 |  11:27
Ministrul Sănătăţii, despre legea vaccinării: Întregul Guvern trebuie să şi-o asume

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că legea vaccinării va fi asumată de întregul guvern. Acesta a ţinut să precizeze că cei care refuză să îşi vaccineze copiii trebuie cel puţin să se informeze bine înainte de a lua această decizie.

"Susţin vaccinarea şi susţin importanța vaccinurilor. Avem legea vaccinării, pe care o avem în pregătire şi care o să fie disponibilă public în următoarele săptămâni. Vă voi putea spune decizia pe care a luat-o Guvernul în integralitatea sa. Cu siguranţă e o decizie pe care trebuie să ne-o asumăm ca Guvern”, a declarat Vlad Voiculescu, la Digi 24.

Chestionat dacă susține obligativitatea vaccinărilor, ministrul Sănătăţii a spus: „Poziţia mea e următoarea: trebuie cel puţin să iei o decizie informată, dacă nu vrei să îţi vaccinezi copilul, minimul pe care ţi-l poate cere statul este să iei o decizie informată, să fii dispus să iei toate informaţiile despre riscurile şi beneficiile vaccinurilor şi să iei o decizie informată”.

Vlad Voiculescu a mai spus că, dacă ar fi vorba despre propriul său copil, și l-aş vaccina cu siguranţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-23

TAGURI: ministru, sanatate, lege, vaccinare, guvern, asuma
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...