2019-03-24 00:54


Ministrul Sănătății: Nu îmi dau demisia

 |  16:16
Ministrul Sănătății: Nu îmi dau demisia

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, audiat în Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaţilor, a declarat, miercuri, că nu îşi va da demisia, în contextul în care mai mulţi deputaţi i-au cerut acest lucru.

În cadrul audierilor din comisie, audieri legate de situația copiilor internați la Spitalul Marie Curie, deputatul ALDE Graţiela Gavrilescu şi deputatul PSD Călin Potor au cerut demisia ministrului Sănătăţii.

Însă Patriciu Achimaş-Cadariu a declarat că nu intenţionează să demisioneze. "Ultima perioadă a fost dificilă, nu cred că cineva se poate pune în pielea părinţilor acestor copii. Nu cred că demisia mea rezolvă această problemă", a spus ministrul, citat de Mediafax.

Cadariu a explicat că, în contextul în care nu a fost depistată încă sursa infecţiei, a activat mecanismul european.

"Ne-am dat seama că ne aflăm într-una din situaţiile descrise în Germania. Ne plasăm într-o situaţie în care nu identificăm agentul patogen. Am urmat exact toate etapele prevăzute legal de către anchetă, în termenii prevăzuţi", a subliniat ministrul Sănătăţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-17
Citeste si:
Ministrul Sănătăţii, despre bebeluşii din Argeş: Sunt foarte frustrat pentru că nu există rezultatele anchetei
Ministrul Sănătății, în vizită la bebeluşii internaţi la Spitalul Marie Curie

TAGURI: demisie, ministrul sanatatii, patriciu achimas cadariu, comisia pentru sanatate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GICA
17 Feb 2016

PAI DE CE SA ITI DATI DEMISIA...DOMNIA TA NU STII NIMIC SI NU VREI SA STII NIMIC . ...ESTI UN TEHNOCRAT SI CA ATARE NU TREBUIE SA FACI NIMIC...FELICITARI . TEHNOCRATII NU TREBUIE DECAT SA SPRIJINE BRUXELLES-UL SI UE CARE NE CONSIDERA " COLONIE"....
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...