2019-05-21 19:54


Ministrul Transporturilor PROMITE 60 km de AUTOSTRADĂ

 |  18:45
Ministrul Transporturilor PROMITE 60 km de AUTOSTRADĂ

Invitat la TVR, ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a declarat că anul acesta pot fi dați în folosință 60 de km de autostradă.

Lucian Șova, ministrul Transporturilor: "60 de km de autostradă pe diverse tronsoane pot fi inaugurați, redați, puși în circulație în acest an. Este vorba despre niște tronsoane de autostradă care, de fapt, arată ca și gata. Sunt șosele care, așa privite din exterior, se poate circula pe ele. Mai există niște condiționalități privind recepțiile, în sensul de a ne conforma la reglementările legale care guvernează acest act. Așa cum se poate vedea pe unele sectoare de drum, corpul autostrăzii, semnalizările, chiar parapeții sunt gata. S-ar putea circula pe acea autostradă. Există însă o serie de lucrări adiacente. Sunt unele centre de întreținere, lucrări de oarecare anvergură, lucrări de aducțiune a apelor pluviale. Astfel de detalii care, în lumina reglementărilor de acum trebuiesc finalizate integral pentru ca o comisie de recepție să poată îndeplini un act juridic, acela de recepție. Sunt în termene sau în termene prelungite agreate cu autoritatea contractantă".

România are 748 de kilometri de autostradă. Până în 2020, se vor recepţiona 350 de kilometri de autostradă, promite premierul Viorica Dăncilă.

Reţeaua de autostrăzi ar putea creşte cu 660 de km în următorii 6 ani, conform unui document privind programul Guvernului Dăncilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-04

TAGURI: lucian sova, ministrul transporturilor, autostrada
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG