2018-12-15 04:39


Minivacanţa de Rusalii. Spitalele de urgenţă din Capitală asigură asistenţă medicală

 |  10:21
Minivacanţa de Rusalii. Spitalele de urgenţă din Capitală asigură asistenţă medicală

Toate cele nouă spitale de urgenţă din Capitală şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov asigură asistenţa medicală în minivacanţa de Rusalii. De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică are un serviciu permanent.

Duminică şi luni vor asigura permanent asistenţa medicală Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Ioan", Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie".

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI) are program normal de lucru, solicitările populaţiei fiind preluate la numărul unic de urgenţă 112.

Şi Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti asigură un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, din Sectorul 1.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-31

TAGURI: minivacanta, rusalii, spital, urgenta, capitala, asigura, asistenta, medicala, directie, sanatate, publica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...