2019-01-20 23:27


Mircea Băsescu, surprins de condamnarea sa la patru ani de închisoare

 |  09:56
Mircea Băsescu, surprins de condamnarea sa la patru ani de închisoare

Mircea Băsescu a declarat, vineri, că este surprins de decizia instanţei de a-l condamna la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă. Acesta a ţinut să precizeze că va ataca cu apel senţinta dată de Tribunalul Constanţa.

"Mărturisesc că mă surprinde decizia în primă instanță a judecătorilor de la Tribunalul Constanța, dar asta este. E o sentință pronunțată de instanță și o respectăm și evident o vom ataca cu apel la instanța superioară. În rest, efectiv sunt stupefiat pentru că Bercea și familia lui nu a spus niciodată, pe parcursul anchetelor și al audierilor în instanță, că mi-a dat mie banii, ci lui Marian Căpățână. Căpățână, la rândul lui a recunoscut într-o primă parte a procesului că a primit banii. Câți bani au fost nu a reieșit niciodată clar din declarațiile familiei Bercea. Când s-a vorbit despre 600. 000 de dolari, când 700. 000 sau chiar un milion de dolari. Apoi Căpățână și-a schimbat declarația și am ajuns acum eu să fiu condamnat pentru trafic de influență. Este o sentință pe care o voi ataca, dar nu pot în cugetul meu să fiu împăcat și să spun că s-a făcut dreptate, după cum am arătat", a declarat Mircea Băsescu, pentru Agerpres.

Magistrații Tribunalului Constanța au decis, vineri, condamnarea lui Mircea Băsescu la 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență și a lui Marian Căpățână la 3 ani de detenție pentru complicitate la trafic de influență. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-08
Citeste si:
Mircea Băsescu, condamnat la patru ani de închisoare cu executare

TAGURI: mircea basescu, surprins, condamnare, patru, an, inchisoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
08 Ian 2016

Javra faceai afaceri cu Tigani , furai fiare , armament , explozibile , imobiliare , aranjai justitia . Esti un jeg inputit .
4 ANI, PREA PUTIN
16 Ian 2016

TREBUIA SA PRIMEASCA MAXIM, PLUS UN SPOR DE 3 ANI DE ZILE!
Random imageUltimele stiri

loading...