2018-12-16 03:22


Mircea Cărtărescu: Urgenţa absolută - evacuarea tuturor clădirilor cu risc la cutremur din Bucureşti

 |  12:12
Mircea Cărtărescu: Urgenţa absolută - evacuarea tuturor clădirilor cu risc la cutremur din Bucureşti

Mircea Cărtărescu a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, referitor la întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi reprezentanţii societăţii civile, că urgenţa absolută este evacuarea tuturor clădirilor cu risc la cutremur din Bucureşti şi dărâmarea sau consolidarea lor.

"Din ce am văzut că s-a discutat la întâlnirea dintre preşedinte şi reprezentanţii societăţii civile (nu comentez acum compoziţia acestui grup), un lucru mi se pare esenţial: "Acordul naţional pentru siguranţa clădirilor". E o urgenţă absolută: toate clădirile cu risc la cutremur din Bucureşti trebuie imediat evacuate şi ulterior dărâmate sau consolidate. Altfel vom avea o tragedie cu multe ordine de mărime peste dezastrul din clubul Colectiv. Este ceasul al doisprezecelea. Apelez la toţi cei care decid în această privinţă şi la toţi cei care pot să-i facă să acţioneze urgent. Lucrul acesta va salva mii de vieţi şi e mult mai uşor de realizat decât acordul politic sau însănătoşirea morală a naţiunii", a scris scriitorul Mircea Cărtărescu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-07

TAGURI: mircea cartarescu, urgenta, absoluta, evacuare, cladire, risc, cutremur, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANON
07 Noi 2015

asa si? cum o facem? unde-i ducem? si eu pot sa zic: de maine sa eradicam foamea pe glob si sa fim toti miliardari. cartarescu e un milog de atentie.
Random imageUltimele stiri


loading...