2019-02-21 18:59


MISTREŢII produc zi şi noapte PANICĂ la Spitalul din Sinaia. PRIMARUL "nu-şi explică" fenomenul

 |  14:40
MISTREŢII produc zi şi noapte PANICĂ la Spitalul din Sinaia. PRIMARUL "nu-şi explică" fenomenul

În cautare de hrană, mistreţii au început să apară şi ziua, nu numai noaptea, în curtea Spitalului Orăşenesc Sinaia. Pacienţii şi angajaţii unităţii sanitare sunt de-a dreptul panicaţi de prezenţa animalelor salbatice, temându-se să nu fie atacaţi de acestea.

”Până acum ne confrutam cu problema urşilor, încă în ultima perioadă mistreţii au fost cei care ne-au creat mai multe problem, nu doar noaptea ci şi ziua. Sunt destul de mulţi, sunt totuşi animale sălbatice şi pun în pericol atât personalul spitalului, care este nevoit prin natura activităţii să se deplaseze între clădirile spitalului, dar şi pentru pacienţi sau aparţinători care vin la unitatea noastră. Suntem un punct pe harta lor de deplasare”, a declarat managerul Spitalului Orăşenesc Sinaia, Mariana Miu Grigorecu.

La rândul său, primarul din Sinaia, Vlad Oprea, nu înţelege prezenţa cetelor de mistreţi în urbea pe care o păstoreşte: “Am avut din nou discuţii cu cei de la administraţia fondului forestier. Avem probleme, în ultimul timp, în cartierul Izvor unde în afară de faptul că vin pe stradă, au început să intre în curtea spitalului, pun în pericol persoanele internate, angajaţii. Am avut o acţiune de recoltare a acestor porci, s-au recoltat în jur de 10 exemplare. Sper să continue această acţiune pentru că nu se poate. Ei se înmulţesc exponenţial, iar eu nu cred că soluţia cu recoltarea este una care va rezolva problema. Ei trebuie relocaţi din zona respectivă total. Nu am avut niciodată, în istoria oraşului, probleme cu mistreţii. Este de neexplicat”.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-03

TAGURI: sinaia, mistreti, spital, primar, panica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...