2019-04-18 19:41


Mitropolitul Ardealului, audiat la DNA

 |  11:55
Mitropolitul Ardealului, audiat la DNA

Mitropolitul Ardealului, IPS Laurențiu Streza, coordonator al uneia dintre cărțile lui Gigi Becali, s-a prezentat, luni dimineață, la DNA pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul privind cărţile scrise în penitenciar.

Ministerul Justiției a dezvăluit la începutul anului că doi înalți prelați, IPS Laurenţiu Streza, mitropolitul Ardealului şi IPS Teodosie, arhiepiscopul Constanţei şi Tomisului, au girat cărți scrise de Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua București, condamnat de două ori, la câte trei ani de închisoare.

Astfel, Volumul “Iubirea milostivă şi mântuirea”, publicată în 2014 la editura Saeculum de Gigi Becali l-a avut coordonator pe IPS Laurentiu Streza, profesor universitar doctor în cadrul Facultăţii de Teologie “Andrei Şaguna” din Sibiu.

Printre coordonatorii care i-au ajutat pe puşcăriaşi, alături de IPS Laurentiu Streza se mai află un alt înalt prelat, IPS Teodosie, arhiepiscop al Constantei si Tomisului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-11

TAGURI: mitropolitul ardealului, ips laurentiu streza, gigi becali, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DARIAN
11 Iul 2016

becali este un pericol public ,un mafiot de cea mai joasa speta si este extrem de grav ca este in libertate.plateste protv,gsp,prosport,romania tv,antena3,digi.nu s-a vazut nicioadata atita slugarnicie si atata publicitate pentru acest infractor.oricum toti asa zisii jurnalisti care tot timpul promoveaza mafia trebuie arestati si inchsi cel putin 7 ani.jeguri umane sageti ale mafiei.becali in puscarie.
Random imageUltimele stiri


STARBAG