2018-12-18 17:21


Mobilizare de forţe a Jandarmeriei Române de Bobotează

 |  14:01
Mobilizare de forţe a Jandarmeriei Române de Bobotează

Jandarmeria Română a anunţat că peste 2.000 de jandarmi vor asigura miercuri, în țară, măsurile de ordine publică pentru desfășurarea în bune condiții a manifestărilor religioase cu ocazia sărbătorii Boboteaza.

Din totalul acestora, aproximativ 300 de jandarmi vor acționa în Capitală și vor fi prezenți la Catedrala Patriarhală de pe Dealul Mitropoliei, precum și la alte 23 de lăcașe de cult din municipiul București.

„Anual, la procesiunile religioase prilejuite de sărbătorirea Bobotezei iau parte peste 200.000 de persoane, iar Constanța, Tulcea, Brăila și Galați sunt județele unde se înregistrează cei mai numeroși participanți”, precizează sursa citată.

În aceste condiţii, Jandarmeria a mobilizat în municipiul Constanța circa 200 de jandarmi, în municipiul Brăila - peste 100 de jandarmi şi la Galați - 80 de jandarmi.

„Jandarmeria Română le recomandă cetățenilor care intenționează să ia parte la aceste manifestări religioase să manifeste calm, înțelegere, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile jandarmilor, să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale. Cetățenii pot apela non-stop la sprijinul jandarmilor, apelând numărul unic de urgență 112”, se arată în comunicatul citat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-05

TAGURI: mobilizare, forte, jandarmeria, romana, boboteaza
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DANIEL (BOR)
05 Ian 2016

ROHMANCI, ORTODOCSI & ORTODOCSE, PRAVOSLAVNICILOR, ”DĂȘTEPȚI” CA CĂKACIU, AID SĂ-I FUCHEM MÎNE O BOBOTEAZĂ ”DĂ” SA SĂ DUCÎ BUHUL, FIOROȘILOR! POPII AU PREGĂTI ZOAIELE, FIȚI GATA ”DĂ” PARANGHELIE, SUFLA-MI-AȚI ÎN TULNIC, COCÎRLĂILOR!
”DANIELE”....
05 Ian 2016

noi știm că BORăști p-acilișea de fro câțiva ani..știm deasemenea că nu ești botezat, că atunci când o vrut să te bage în scăldătoare, BRUSC te-ai kk-t/tine...știm că te fălești cu TULNIC-ul tău mic, mic, mic....dar io cred că mâine de Bobotează, pentru o așa urare servită ...o să te fuche Sărsăilă de n-o să te spele nici Marea Neagră, de atâta băloșeală.... NEAGRĂ, de o să fugă și imigranții care vor să vină!
Random imageUltimele stiri


loading...