2018-06-25 05:02


Moment de reculegere la deschiderea Târgului de Crăciun de la Sibiu

 |  08:06
Moment de reculegere la deschiderea Târgului de Crăciun de la Sibiu

A noua ediţie a Târgului de Crăciun de la Sibiu a fost deschisă vineri seara, în prezenţa a câteva mii de persoane care au ţinut un moment de reculegere pentru victimele incendiului din clubul Colectiv şi pentru persoanele care au murit în atentatele de la Paris şi Mali, transmite Mediafax.

Înainte de a deschide oficial târgul, primarul interimar Astrid Fodor le-a cerut celor prezenţi să ţină un moment de reculegere pentru victimele incendiului din clubul Colectiv şi din atentatele din Paris şi Mali.

"Este pentru a doua oară când deschidem împreună Târgul de Crăciun, de data aceasta într-o atmosferă mai puţin euforică decât anul trecut, din cauza evenimentelor tragice care au avut loc la Bucureşti, Paris şi la Mali", a afirmat primarul interimar Astrid Fodor.

După ce s-a ţinut momentul de reculegere, edilul a aprins iluminatul festiv de sărbători.

Târgul de Crăciun de la Sibiu se desfăşoară în perioada 20 noiembrie 2015 - 3 ianuarie 2016.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-21

TAGURI: moment, reculegere, deschidere, targ, craciun, sibiu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.