2018-12-10 04:48


Multinaţionalele caută forţă de muncă

 |  18:33
Multinaţionalele caută forţă de muncă

La sfârşitul lunii octombrie, tinerii absolvenţi de facultate, dar şi cei cu experienţă, îşi pot găsi un job într-o multinaţională în cadrul târgului de joburi Angajatori de Top.

Peste 90 dintre cele mai mari companii din România vor veni cu o ofertă de 2.500 de locuri de muncă vacante, în domenii precum IT, industria bunurilor de consum, inginerie, bănci sau consultanţă. Potrivit organizatorilor, cele mai multe şanse de angajare le au cei care ştiu cât mai multe limbi străine şi care sunt deschişi provocărilor.

Târgul de joburi va fi organizat în perioadă 28-29 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti, iar domeniile în care se regăsesc cele mai multe joburi vacanţe sunt IT - 29%, outsourcing - 13%, industria bunurilor de consum - 8%, inginerie - 7%, bănci - 6%, telecomunicaţii - 6%, consultanţă - 4% şi marketing şi vânzări - 17%.

Pe lângă recrutarea propriu-zisă, cei care vin la târgul de joburi pot participa şi la 32 de seminarii de carieră organizate de angajatori, printre care JTI, Nokia Siemens Networks, BRD Groupe Société Generale, BCR, Ernst&Young, Google, Microsoft sau Vodafone, precum şi la 4 conferinţe tematice în domeniul IT.

250 dintre candidaţi vor putea participa, de asemenea, la 3 seminarii de orientare în carieră, la care temele abordate vor fi “Alege cariera potrivită pentru tine!”, “Elemente esenţiale pentru construirea CV-ului” şi “Cum să treci un interviu”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...