2018-11-20 20:08


Mureş: Un AUTOCAR cu 31 de copii a derapat între Reghin şi Beica

 |  10:35
Mureş: Un AUTOCAR cu 31 de copii a derapat între Reghin şi Beica

Un autocar cu 31 de copii şi 6 adulţi, care se deplasa pe DJ 153, a derapat şi a ajuns în afara şoselei, vineri, între localităţile Reghin şi Beica, nefiind victime, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al Judeţului Mureş.

Potrivit Infotrafic, autocarul a derapat în afara părţii carosabil. Pentru recuperarea ocupanţilor, la fata locului au fost trimise două autospeciale pentru transport personal şi victime multiple, una de descarcerare şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mureş.

Copiii au fost preluaţi de două microbuze şi sunt cazaţi la şcoala din localitatea Beica, fără a prezenta probleme medicale, informează Agerpres.

ISU Mureş a mai anunţat că, pe acelaşi sector de drum, la circa 200 de metri de autocar, mai există un TIR care a derapat şi a ieşit în afara părţii carosabile, cauza probabilă fiind drumul alunecos.

În judeţul Mureş, din cauza ninsorii abundente, pe DN 13 E 60, în zona localităţilor Văleni şi Hetiur şi pe E 60, la Sânpaul, câteva TIR-uri neechipate pentru circulaţia pe timp de iarnă au îngreunat traficul rutier.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-23

TAGURI: autocar, autocar mures, trafic de iarna,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...