2017-01-24 11:04


Grămezi de gunoaie în sectorul 6

 |  21:00
Grămezi de gunoaie în sectorul 6

Pe lângă mormane de zăpadă, locuitorii din sectorul 6 al Capitalei au de-a face şi cu grămezi de gunoaie. Mai mulţi cetăţeni s-au adresat redacţiei noastre, afirmând că gunoiul din faţa blocului unde locuiesc nu a mai fost ridicat de aproximativ două săptămâni.

Cetăţenii reclamă că în cartierele Militari, zona Piaţa Gorjului, şi Drumul Taberei, mormanele de gunoi au ocupat trotuarul, împiedicând circulaţia pietonală.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 spun că gunoaiele nu au mai putut fi ridicate de pe străzile secundare din cauza zăpezilor. „Maşinile care trebuiau să ridice gunoiul nu au putut intra pe străzile laterale. S-a acţionat mai întâi pentru deszăpezirea principalelor artere. A început să se intre şi pe străzile secundare. S-a ridicat gunoiul şi din zonele unde nu s-a putut până astăzi. Mai sunt câteva zone. În această seară (n.r. - ieri) vor fi remediate toate problemele”, ne-a declarat consilierul primarului Cristian Poteraş, Mihai Anghel.

Primăria Sectorului 6 a anunţat că va rezilia contractul cu firma care se ocupă în acest moment de salubrizare, „Urban SA”. Cu toate acestea, reprezentanţii administraţiei spun că nu poate fi vorba de o „răzbunare”a societăţii comerciale. „Ei sunt acum cu toate utilajele pe străzi. Au intrat cu maşini mici şi pe străzile laterale, unde s-a putut. Va fi organizată o licitaţie pentru atribuirea unui nou contract, dar la primăvară”, a mai adăugat Mihai Anghel. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

Mai multe imagini:
Grămezi de gunoaie în sectorul 6
zoom

TAGURI: gunoi, tomberoane, zapada, Drumul Taberei, primarie, MilitariComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LOCUITOR B-DUL CONSTRUCTORILOR
16 Feb 2012

Sper sa scapam curand de focarul de infectie....nu mai pot...trec zilnic pe B-dul Constructorilor...calc pe gunoaie, imi tin respiratia, e crunt...si mai avem pretentii si de mare capitala europeana...pozele sunt concludente...oribil...
CAMI
17 Feb 2012

pai unde vreti sa isi mai arunce oamenii gunoaiele, pentru ca nu au unde sunt numai nameti de zapda.
SILVIA
17 Feb 2012

pai daca strazile nu sunt curatate si astia nu au venit sa ia gunoiul cum vreti sa fie, unde sa mai arunce omul gunoiul??
CODRUT
18 Feb 2012

Baronul de Primaverii, Sorin Oprescu este un Gingis - Han modern care a pustiit bugetul Bucurestiului si a lasat in bezna si in frig zeci de mii de oameni in timpul acestei ierni cumplite! Jocurilor meschine ale USL Bucuresti dirijate de Oprescu le cad victime zeci de bucuresteni in fiecare zi: fie inghetati, fie muscati de cainii vagabonzi, fie escrocati de oamenii de casa ai acestuia!!!
VOICU
18 Feb 2012

Primaria capitalei este o palarie prea mare pentru Sorin Oprescu! Acest birocrat nu are habar de administratie, la fel cum nu are habar nici de medicina. El a fost facut doctor la apelul de seara de tac-su pe vremea cand acesta era ofiter al vechiului regim opresiv condus de Nicolae Ceausescu!!!
OVIDIU
18 Feb 2012

Sorin Oprescu foloseste aceste trucuri murdare pentru a bugetul capitalei de sume uriase! Preocuparea sa de a strange bani din orice contract a devenit obsesiva odata cu scaderea galopanta din sondajele de opinie! Oprescu nu va mai fi primarul Bucurestiului incepand cu 1 Iulie 2012!!!
SIMION
18 Feb 2012

Nerespectarea legii este principala caracteristica a intregului mandat al acestui primar al capitalei. Securistul Sorin Oprescu este exponentul unei generatii ale carei metehne comuniste au ingenuncheat poporul romani mai bine de jumatate de veac!
NELU
20 Feb 2012

In loc sa faca curatenie sefii de zona se ocupa cum sa fure saci si sa goleasca conturile domnului florescu
Random image
Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală