2017-01-19 04:18

SOCIAL


Ne vindem la mica publicitate

 |  21:00
Ne vindem la mica publicitate

Disperaţi, zeci de români sunt în stare de orice pentru a reuşi să ducă un trai mai bun. Dacă anunţurile cu sex pe bani nu mai surprind pe nimeni, în ultima perioadă şi-au făcut loc la mica publicitate şi prezentări de genul “donez ovule”, “vând rinichi”, „vând păr natural”.

Pentru că se poate trăi fără prea mari probleme şi doar cu unul, mulţi sunt decişi să îşi vândă rinichii. “Donez urgent un rinichi. Am 40 de ani, perfect clinic sănătos, grupa 01”, este unul dintre anunţurile pe site-ul micapublicitate.ro. Doritorii sunt rugaţi să îi scrie un e-mail, în timp ce alţii preferă să îşi lase numărul de telefon în speranţa că vor fi contactaţi mult mai repede. Lobul ficatului se găseşte tot mai des pe site-urile de anunţuri, costul său fiind estimat la 15.000 de euro. “Donez plămân sau rinichi bun, foarte sănătos pentru o persoană generoasă, nefumător, nealcoolic, fost sportiv, rog seriozitate”, sună un alt anunţ. Deşi cuvântul-cheie este “donez”, cel care a postat anunţul a trecut şi preţul solicitat: 50.000 de euro. Motivaţia unora este uneori mai simplă decât cea financiară, cel puţin aşa reiese din unele postări. “Donez organe tot ce se poate, altcineva poate are mai multă nevoie de ele, sunt tânără, am 22 de ani, nu beau alcool, nu fumez, rog seriozitate”, sună un alt anunţ postat pe anunturi-on-line. Dacă în cazul femeilor, anunţurile cu sex sunt cele mai des întâlnite, nici bărbaţii nu se lasă mai prejos. Pe lângă servicii de measaj sau “gigolo”, unii tineri sunt gata să îşi doneze sperma, prezentându-se drept “înalt, 1,78 m, ochi verzi, 21 de ani, nefumător”.

Femeile care nu se pot despărţi de vreun organ din corp au găsit totuşi o altenativă să facă nişte bani în plus, prin intermediul podoabei capilare. “Posesoarea unui păr lung de 140 cm, iar în urma vizualizării mai multor anunţuri doresc să îmi vând şi eu părul. Dacă un metru de păr s-a vândut în octombrie cu 10.000 de euro, eu sunt dispusă să-l vând în urma tratativelor cu cumpărătorul”, sună un alt anunţ însoţit de imagini cu podoaba capilară a tinerei de 30 de ani din Baia Mare. O altă fată cere doar 1.000 de euro pe părul pe care nu l-a mai tuns de la 7 ani.

Garsoniera din cimitir

Cum populaţia ţării este din ce în ce mai măcinată de boli, s-au găsit întreprinzători care să facă afaceri şi cu locurile de veci. Constanţa, Baia Mare, Iaşi, Bucureşti, peste tot se găsesc locuri libere în cimitire. Evident, acestea au preţul lor, în funcţie de dotări, poziţionare etc., care pleacă de la 4.000 de euro şi pot ajunge şi până la 10.000 de euro.

Schimburi directe

Pe autovit.ro, posesorul unui Ford Mustang fabricat în 2006 este gata să renunţe la bijuterie pentru 11.000 de euro, însă ia în calcul un schimb cu o altă maşină plus diferenţă în materiale de construcţii sau cherestea. Într-un alt anunţ, posesorul unei maşini cu şapte locuri susţinea că vrea să o schimbe pe materiale de construcţii. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-13

TAGURI: Internet, anunturi, mica publicitate, rinichi, ficat, organe, euroComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image