2017-01-18 08:28

SOCIAL


Nebunia Black Friday: site-urile de vânzări online, blocate

 |  14:32
Nebunia Black Friday: site-urile de vânzări online, blocate

Inspiraţi de la americani, patronii mai multor magazine din România au decis să se ralieze evenimentului Black Friday, unde reducerile la produse au fost semnificative. Site-urile mai multor retaileri online au fost blocate din cauza numărului foarte mare de comenzi.

Cu reduceri de până la 60% la aproape 30.000 de produse, magazinele au fost luate cu asalt în această dimineaţă, iar stocul s-a epuizat rapid. În schimb, la magazinele online au apărut probleme, deoarece serverele au fost suprasolicitate.

De altfel, site-ul unui retailer de electrocasnice a fost închis, cumpărătorii fiind îndemnaţi să meargă în magazine pentru a beneficia de reduceri. Black Friday a devenit Black Weekend, deoarece ofertele vor fi valabile până la sfârşitul acestei săptămâni.

Conform directorului de dezvoltare al unei alte compajnii participante la Black Friday, site-ul a înregistrat în momentul de vârf nu mai puţin de 100.000 de vizitatori simultan, asta în timp ce în restul anului, numărul maxim este de 7-8.000.

Cum site-ul a fost blocat, mai mulţi clienţi s-au trezit că nu le-au fost înregistrate comenzile, iar în momentul de faţă, aproape întregul stoc a fost epuizat. Într-un magazin din Capitală, sute de persoane au stat la coadă încă de la 8 dimineaţa pentru a putea beneficia de oferte.

Black Friday este prima zi de după Ziua Recunoştinţei şi marchează prima zi a cumpărăturilor de Crăciun, de aceea în aproape toate magazinele clienţii au la dispoziţie oferte extrem de tentante.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image