2016-10-25 03:00

SOCIAL


Negoiţă a împărţit pliante în tot sectorul

 |  18:03
Negoiţă a împărţit pliante în tot sectorul

18Liviu Negoiţă a împărţit mii de pliante în sectorul 3 al Capitalei, semn că intenţionează să candideze din nou în 2012 pentru fotoliul de primar.  Sub prezentarea unei campanii de informare şi consultare cetăţenească, edilul îşi prezintă realizările din actualul mandat, dar şi propune un chestionar pentru anul următor.

“Credem că putem îmbunătăţi în continuare aspectul sectorului şi-l putem face mai frumos şi mai confortabil pentru noi toţi”, sună mesajul semnat de Liviu Negoiţă şi viceprimarul Victor Tărtăcuţă. Aceştia le cer locuitorilor din sectorul 3 să răspundă la cele patru întrebări din chestionar pentru a ştii pe ce să se canalizeze în anul electoral care urmează. Negoiţă anunţase iniţial că nu vrea să participe la alegerile din 2012.

Întrebările sunt legate de situaţia câinilor comunitari, maşinile abandonate din sector, curăţenia spaţiilor publice, dar şi întreţinerea căilor de circulaţie. În cazul câinilor comunitari se oferă patru variante de răspuns: să fie lăsaţi în continuare pe străzi, să fie castraţi şi apoi eliberaţi, să fie construite noi adăposturi şi să fie demarată o campanie pentru adopţii, iar mai apoi cei care nu îşi găsesc stăpâni să fie eutanasiaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-29

TAGURI: liviu-negoita, candidatura, sector-3, primarie, alegeri 2012Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ce a decis Ministrul Agriculturii legat de alegeri Ministrul Agriculturii Achim Irimescu a anunțat, vineri, cu ocazia unei vizite la Vaslui, că nu... 15 Oct 2016 | (0)
Gabi Szabo şi-a lansat oficial candidatura la alegerile pentru şefia COSR Gabriela Szabo și-a lansat ieri, pe Facebook, programul de candidatură pentru alegerile la... 17 Oct 2016 | (0)