2017-01-18 01:42

SOCIAL


NetCity e mort

 |  21:00
NetCity e mort

Ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, a declarat ieri, la inaugurarea primului traseu turistic al Capitalei, că proiectului NetCity, ce prevede îngroparea tuturor cablurilor aeriene din Bucureşti, nu merge, iar contractul cu UTI ar trebui fie reziliat, fie extins.

"Noi sperăm ca prin legea pe care am dat-o, prin care încercăm să obligăm autorităţile publice locale să pună cablurile sub pământ, în câţiva ani, Bucureştiul să arate ca o capitală civilizată, nu există nicăieri o capitală în care cablurile să atârne pe stâlpi aşa cum atârnă firele acestea în Bucureşti. Există un proiect, NetCity care, din păcate, nu merge. Nu funcţionează. Ar trebui primăria să facă cumva, fie să rezilieze contractul, fie să îl extindă, în aşa fel încât să se ducă la bun sfârşit", a spus Elena Udrea.

Compania UTI Systems a câştigat licitaţia organizată de Primăria Municipiului Bucureşti în 2007 pentru dezvoltarea proiectului NetCity.

Proiectul NetCity, lansat în 2006, prevedea îngroparea actualelor cabluri aeriene de reţele de comunicaţii din Bucureşti. Proiectul are o lungime totală de 900 kilometri şi cuprinde suprafaţa municipiului Bucureşti şi a zonelor din jurul acestuia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-08-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
29 Iul 2011

Pai bine,stimata Udrea,de geaba sari la bergata lui Sorin Oprescu!Firma UTI e "mostenire" de la cole gul Videanu!

Adauga un comentariu

Random image