2018-12-11 22:20


Nici nu s-a deschis bine, că Pasajul de la Piaţa Sudului se închide. Vezi pentru cât timp

 |  12:08
Nici nu s-a deschis bine, că Pasajul de la Piaţa Sudului se închide. Vezi pentru cât timp

Din această dimineaţă, începând cu ora 11.00, s-a închis Pasajul Piaţa Sudului, pe sensul de mers dinspre strada Niţu Vasile către Pasajul Mihai Bravu. Pasajul a fost deschis parţial circulaţiei pe 28 aprilie, traficul desfăşurându-se pe o singură bandă pe sens.

Din fericire pentru nervii şoferilor, pasajul va fi închis doar până duminică, la ora 07.00, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei. Totul pentru finalizarea tapetării pereţilor pasajului cu tablă şi realizarea iluminatului public.

Primăria Generală a Capitalei a anunţat că traficul rutier şi pietonal prin Pasajul Piaţa Sudului ar trebui să fie reluat în totalitate la finalul lunii iulie, mai exact pe 28 iulie. „Este ultimul termen pe care Municipalitatea îl ia în considerare, în caz contrar vom proceda la rezilierea contractului. Vreau sa fie clar pentru toată lumea că acesta este ultimul termen pe care îl accept! Trebuie să înţelegeţi că finalizarea acestui pasaj nu este doar o provocare pentru mine, ci şi o responsabilitate pe care o avem cu toţii faţă de bucureştenii care locuiesc în zonă sau tranzitează intersecţia de la Piaţa Sudului. De aceea vă cer să luaţi toate măsurile necesare pentru a nu mai exista întârzieri în derularea lucrarilor”, a transmis constructorilor Gabriel Firea, Primarul General al Capitalei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-22

TAGURI: pasaj piata sudului, inchis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARINELU
24 Iul 2017

Iar mancati cu polonicul.
Random imageUltimele stiri


loading...