2018-12-17 05:49


Nicolae Bănicioiu vrea decorarea echipelor manageriale care i-au îngrijit pe răniţii din Colectiv

 |  18:59
Nicolae Bănicioiu vrea decorarea echipelor manageriale care i-au îngrijit pe răniţii din Colectiv

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis propunerea de decorare a echipelor manageriale care au contrubuit la salvarea răniţilor în incendiul de la clubul Colectiv.

"Devotamentul cu care aceştia au luptat clipă de clipă pentru vieţile celor răniţi în tragedia de la Colectiv şi faptul că nu au pregetat cu nimic pentru a asigura pacienţilor toate condiţiile au contribuit la salvarea a zeci de vieţi. De asemenea, aceşti medici şi manageri au arătat că sistemul medical din România este pe drumul cel bun. Îi asigur de toată stima şi preţuirea mea pe toţi medicii şi asistentele, personalul auxiliar, care au luptat alături de noi în aceste zile grele pentru noi toţi", a declarat ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, potrivit unui comunicat de presă al MS. 

În propunerea de decorare transmisă preşedintelui Klaus Iohannis, ministrul Nicolae Bănicioiu a mai cerut şi decorarea celor cinci membri ai Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Sănătăţii, care în permanenţă au oferit informaţii şi sprijin tuturor celor implicaţi în efortul de salvare a celor răniţi în tragedie. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-13

TAGURI: nicolae banicioiu, decorare, echipa, manageriala, ingrijeste, ranit, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...