2018-12-17 22:20


Ninsoare şi viscol. Circulaţia pe Transalpina, închisă

 |  10:53
Ninsoare şi viscol. Circulaţia pe Transalpina, închisă

Circulaţia pe Transalpina, pe sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, a fost închisă miercuri, din cauza ninsorilor şi a viscolului. Astfel, autovehiculele care nu sunt echipate corespunzător pentru iarnă nu se pot deplasa pe această porţiune de drum, unde stratul de zăpadă măsoară cinci centimetri.

”Pe DN 67 C, între Rânca şi Obârşia Lotrului, se restricţionează circulaţia pentru autovehiculele care nu sunt echipate corespunzător pentru iarnă, respectiv nu au cauciucuri antiderapante sau lanţuri care să fie montate pentru a se putea deplasa. Sunt echipaje de Poliţie care fac verificări şi ne sprijină. Noi acţionăm, însă bate vântul rău, viscolul e foarte puternic, dar este anunţat pentru câteva ore. Nu a nins mult, dar e viscol şi vizibilitate redusă, iar zăpada se depune pe carosabil. Este de aproximativ 3-5 centimetri", a precizat directorul Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, Ion Tudor, potrivit Mediafax.

Acesta a mai spus că două echipaje din Gorj şi două din Vâlcea intervin la faţa locului.

"Mai am pregătite la secţie încă trei utilaje. Până la Rânca se circulă fără probleme”, a mai spus directorul Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu.

Şi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că circulaţia rutieră pe drumul național 67C (Transalpina), între stațiunea Rânca și Obârșia Lotrului, km 34+000 – km 67+400,  este restricționată ca urmare a condițiilor meteorologice (strat de zăpadă de 3 cm și vânt puternic). 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-05

TAGURI: ninsoare, viscol, circulatie, transalpina, inchisa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...