2018-07-17 20:43


Ninsori, polei şi precipitaţii mixte în toată ţara. Vezi avertizarea meteorologilor

 |  10:37
Ninsori, polei şi precipitaţii mixte în toată ţara. Vezi avertizarea meteorologilor

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de ninsori, precipitaţii mixte şi depuneri de polei, valabilă în intervalul 4 ianuarie, ora 18.00 – 5 ianuarie, ora 12.00, în toată ţara.

„În intervalul menţionat, aria ninsorilor va fi din nou în extindere şi va cuprinse cea mai mare parte a ţării. Acestea vor fi în general slabe cantitativ, iar în Oltenia şi Muntenia stratul de zăpadă nou depus va mai putea atinge pe arii restrânse 10 cm. În Dobrogea şi trecător în sud-estul Munteniei precipitaţiile vor fi mixte şi se va depune polei”, se arată în avertizarea ANM.

Meteorologii mai precizează că precipitaţiile, în general slabe cantitativ, se vor semnala şi în următoarele zile, dar acestea vor fi mixte favorizând formarea poleiului, în special în regiunile sudice.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-04

TAGURI: ninsoare, polei, precipitatii, mixte, toata, tara, avertizare, meteorolog

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.