2016-10-24 03:02

SOCIAL


Noaptea albă a bibliotecilor

 |  15:51
Noaptea albă a bibliotecilor

Studenţii Universităţii din Bucureşti vor putea participa, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, între orele 20.00 şi 6.00, în clădirea Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din strada Pitar Moş, la evenimentul “Noaptea albă a bibliotecilor”. Prin acest proiect realizat de cadre didactice şi studenţi ai Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine se urmăreşte încurajarea iniţiativelor privind “redefinirea creativă a spaţiului academic” şi îmbunătăţirea condiţiilor de studiu. Mai multe amfiteatre vor servi în cadrul evenimentului drept săli de lectură (unde vor putea fi consultate mai multe cărţi din bibliografiile de examen din cadrul FLLS), săli pentru proiecţie de filme documentare, dar şi săli pentru discuţii/cercuri de lectură/cercuri studenţeşti. De asemenea, vor fi deschise bibliotecile unor secţii şi cabinete din străzile Pitar Moş şi Edgar Quinet.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: universitate, biblioteca, noaptea-alba, studenti, lectura, discutii, facultateComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Lectura de weekend: PRAF (Episodul 2) Abu se bucură nespus de mult. În sufletu-i până odinioară posac, joacă artificii. Mâncare,... 07 Oct 2016 | (0)
Lectura de weekend: Imaginează-ţi John, Doar imaginează-ţi (episodul al doilea) Încercase să o facă o doamnă, doamna lui. Yoko a lui. Şi la început trăise cu impresia că-i... 21 Oct 2016 | (0)