2018-12-10 10:43


Noi posibilităţi de cazare la Festival: Campusul UNTOLD

 |  18:39
Noi posibilităţi de cazare la Festival: Campusul UNTOLD

Campusul UNTOLD oferă noi oportunităţi de cazare celor peste 300.000 de participanţi aşteptaţi la UNTOLD Festival, destinaţia turistică muzicală a verii, locurile de cazare disponibile în unităţi hoteliere fiind deja rezervate integral, cu două luni înainte de eveniment. Primele 1.000 de locuri în Campus sunt disponibile în complexul studenţesc din Hasdeu, urmând ca în perioada următoare să devină accesibile şi alte campusuri studenţeşti din oraş.

Fanii festivalului pot achiziţiona un loc în spaţiile de cazare din Campus la preţul de 60 de lei (+ 9% TVA) pe noapte, iar achiziţia acestuia poate fi făcută pentru întreaga perioadă a festivalului, în baza codului de pe abonamentul sau biletul de festival. Participanţii la festival au posibilitatea de cazare şi în campingul oficial UNTOLD (situat în cartierul Gheroghieni din Cluj- Napoca), care va putea să găzduiască 25.000 de persoane în cele 4 zile de festival. Biletul de acces în camping, valabil pentru cele 4 zile de festival, este de 49 de lei + taxe în reţeaua Eventim.ro atât pentru cazarea în cort, cât şi pentru rulotă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-26

TAGURI: cazare, posibilitati, campus, untold, festival, bilet, pret
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANDREI
27 Mai 2015

Pentru cei care vor cazare la hoteluri, aici mai sunt locuri: http://www.haisitu.ro/oferte-untold-festival-cluj-napoca-de186
Random imageUltimele stiri


loading...